2777
2789
مرسی عزیزم گفتم ببینم مترونیدازولم مث فلوکونازوله

فلوکونازول فک کنم خیلی قویه اما هیچوقت برامن جواب نداد 

وای من دوبار فریز کردم دیگه کلا از اسم عفونتم‌میترسم این سری هم دیگه فریز نکردم همین پمادومصرف کردم خوب شدم شکر خدا 

نمیدونم انقدم رعایت میکنیم خودمو همسرم چپو راست عفونت میگیرم حالمو گرفته

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

فلوکونازول فک کنم خیلی قویه اما هیچوقت برامن جواب نداد  وای من دوبار فریز کردم دیگه کلا از اسم ...

منم همیشه بو میده حتی وقتی شرت نمیپوشم فک میکنم حتی ب شورتم حساسیت دارم کلا😣

خداکنه جواب بده خیرببینی

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همیشه بو میده حتی وقتی شرت نمیپوشم فک میکنم حتی ب شورتم حساسیت دارم کلا😣 خداکنه جواب بده خیربب ...

اره بخدا خسته شدیم‌من کلا(عذ میخوام)لباس زیرمم چن ساله حذف کردم مگ برم بیرون 

روزی دوسه بارلبایامو‌عوض میکنم اما بازم فایده نداره 

انشالله ک خوب میشی و ایندفه جواب میده و در نزدیکترین وقت تیکر بارداری بزنی 

نگران نباش 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

اره بخدا خسته شدیم‌من کلا(عذ میخوام)لباس زیرمم چن ساله حذف کردم مگ برم بیرون  روزی دوسه بارلبا ...

فداتشم قربونت😘⚘

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
[QUOTE=140680674]گلم برو عطاری ها ببین گیاه تشنه داری. دارن بگیر این گیاه درمان عفونته خیلی عالیه در ...

عالیه انشالله ک نتیجه میگیری

عزیزم میشه دقیقا بگید سیر و اویشن و چبکار کردید،متوجه نشدم

سلام بانو

ببین یه پماد وازینال هست به اسم 

میکوژن (حاوی سیرو اویشن )

برای عفونتهای شدید وزخم دهانه رحم هم استفاده میشه 

از طریق اپلیکاتور هرشب 

بمدت یکهفته

البته فک کنم بدون نسخه نمیدن بابد دکتر برات تجویزش کنه ولی عالیه سر یکهفته عفونتو از بین میبره 

واینکه خودتم باید رعایت کنی مولا دامن یا شاوار نخی بپوشی لباس زیر یانپوشی یا روزی چندبار عوض کنی ‌خلاصه باید رعایت کنی 💖

سلام بانو ببین یه پماد وازینال هست به اسم  میکوژن (حاوی سیرو اویشن ) برای عفونتهای شدید وزخم ...

الهی خیر ببینی عزیزم دو ساله درگیرم دکتر که هیچی بعد قطع داروها همان اش و همان کاسه,خب چیکار کنم اگه بدون نسخه ندن دکتر اگه مینوشت این پماد الان خوب شده بودم

سلام بانو ببین یه پماد وازینال هست به اسم  میکوژن (حاوی سیرو اویشن ) برای عفونتهای شدید وزخم ...

عزیزم فک کنم عفونتم باکتریایی هست موثره این یا فقط مخصوص قارچه؟لطفا جعبه ش چه رنگیه چون زدم تو نت تو مدل اورد یکیش زرد یکیش سفید

عزیزم فک کنم عفونتم باکتریایی هست موثره این یا فقط مخصوص قارچه؟لطفا جعبه ش چه رنگیه چون زدم تو نت تو ...

خواهش میکنم عزیزم انشالله برات کارسازباشه

من تقریبا تویک سال سه بار زخم شدم 

اشتباه کردم هردوبار اول فریز کردم فریز واقعا بده و عوارض داره 

من بعداز مصرف این پماد(خودش برای عونت قارچی هست ولی من عفونتم باکتریایی بود)

واقعا خوب شدم

واینکه خیلیم بهداشتوو اصول رو رعایت میکنم نمیدونم چراانقد زخم و عفونت میشم 

درکنارش گیاه تشنه داری بگیر دوشب پشت سرهم 

بجوشون تو یه قابلمه 

بذار زیر پتو برو تو رخت خواب (عذرمیخوام بدون هیچی پات باشه)وبخور بگیر 

برای زخم و مشکلات و عفونت رحم بی نظیره عوارضی هم نداره 

خواهش میکنم عزیزم انشالله برات کارسازباشه من تقریبا تویک سال سه بار زخم شدم  اشتباه کردم هردو ...

خداروشکر که خوب شدی،باشه عزیز دلم خیلی ممنونم از راهنماییهات فقط گلم من امروز خیلی گشتم دنبال اون پماد پیدا نکردم نه عطاری نه داروخونه،نتم میزنم دو رنگ میاره یکیش زرد یکیش جعبه سفیده کدومشه گلم

خداروشکر که خوب شدی،باشه عزیز دلم خیلی ممنونم از راهنماییهات فقط گلم من امروز خیلی گشتم دنبال اون پم ...

پماد روکه داروخونه داروخونه داره فقط  

گیاه رو گفتم عطاری داره

بعد رنگ زردش هست روشم نوشته حاوی اویشن وسیر

[QUOTE=186911031]اره عزیزم کل داروخونه هارو گشتم مبود،بازم ممنونم ازت گلم[/QUOTخواهش عزیزم 💖🤩