2777
2789
عنوان

بارداری!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 25 پست
قرص دمیترون بخور برای تهوع منم بدتر از شما بودم تا 12 هفته همینجوری بودم من رفتم خونه پدرم از خونه ا ...

حالا من از خونه خودم بدم میاد شدیدا انقد عذاب میکشممم🤢😬

ضرری برای بچه نداره ؟؟؟؟بازم چ دکتر ب فکری داری

نه مخصوص زنای حامله اس مال همین دوران،فقطم یه شرکت فرانسوی میسازه

یعنی دیر بدستم رسید ولی وقتی رسید حالم عوض شد هنوز ناشتا تهوع دارم گاه وقتی البته! اما تو روز هیچی...

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مخصوص زنای حامله اس مال همین دوران،فقطم یه شرکت فرانسوی میسازه یعنی دیر بدستم رسید ولی وقتی رسید ...

چ عالی من عکسش و برای دکترم میفرستم ببینم جوابش چیه❤🙏ب هر حال سپاسگذارم

چ عالی من عکسش و برای دکترم میفرستم ببینم جوابش چیه❤🙏ب هر حال سپاسگذارم

اره عزیزم حتما

فقط من ایران نیستم سفارش دادیم از فرانسه اومد ولی پیدا کنی عالیه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
ممنونم عزیزم مرسی از دعای قشنگت راستش من تو تاریخ ۷ تیر ماه باید برم غلبارگری اول بیشتر برای اونه ک ...

چرا دلهره عزیزم؟ همه چیزو به خدا بسپارین

هرچی نی نی رو دوستدارین و منتظرش هستین عوضش باید مراقب خودتون باشین، چون جون عزیزش به شما بسته س❤️😍🥰😚 پس بخودتون برسین حسابی. الکی حال خودتونو بد نکنین. توکل بر خدا، همه چیز خوب پیش میره انشاالله 🙏🏻🌱😚

خدایا هر لحظه شکرت♥️
شما ام انشالله ب سلامت زایمان کنی و نی نی خوشملتو تو بغل بگیری انشالله🙏❤

الهی آمین❤️ ممنونم ازتون.

انشاالله همه مامانای باردار بسلامت بغل کنن نی نی شونو و قسمت همه ی منتظرا بشه این انتظار شیرین🙏🏻🌱

خدایا هر لحظه شکرت♥️
اره عزیزم حتما فقط من ایران نیستم سفارش دادیم از فرانسه اومد ولی پیدا کنی عالیه

ممنونم عزیزمممم لطف کردی ب دکترم گفت میگع چون تحریم هستی ممکنه تقلبیش باش تو بازار باید ببینم چطوری میتونم بگیرم ب هر حال مرسی❤🙏😊

چرا دلهره عزیزم؟ همه چیزو به خدا بسپارین هرچی نی نی رو دوستدارین و منتظرش هستین عوضش باید مراق ...

وایییی ممنونم عزیزم از این همه همدردیت اتفاقا من چون ناخواسته باردار شدم همه چیو سپردم بخدا  انشالله نی نی شما ام ب سلامتی ب دتیا بیادو بقلش کنی مامانی لنشاالله همه مامان ها بعد زایمان ب اتفاق نی نی شون ب سلامتی و شادی برن خونه این دعا از ته دلمه الهی امین🙏🙏🙏❤❤❤😊😊😊😊😊😍😍😍

ممنونم عزیزمممم لطف کردی ب دکترم گفت میگع چون تحریم هستی ممکنه تقلبیش باش تو بازار باید ببینم چطوری ...

قربانت❤️اره ولی من دیروز سرچ کردم ایرانیش که اصن نیست ولی مشابه خارجیش زیاده

قربانت❤️اره ولی من دیروز سرچ کردم ایرانیش که اصن نیست ولی مشابه خارجیش زیاده

دقیقا منم برای همینه  ک دست نگه داشتم . چون چنین من داره از من تغذیه میکنه نمیخوام خدایی نکرده چیزی بشه ک بعدا پشیمون بشم😊