2777
2789

یدونه حنا هندی رو با حنا قرمز قاتی کردم ... نمیدونم خوب بشه یانه ... 

اخه از بس رنگ گذاشتم موهام خیلی ضعیف شده . واسه همین نمیخام رنگ بزارم . از اونورم میترسم رنگ حنام بد بشه ... 

اخه چند وقت پیش حنا قرمز خالی گذاشتم ۲ ساعت رو سرم موند موهام نارنجی شد ... 

منم عروسی میخوام☹☹🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

وای نه ریسک نکن،حالا برا این عروسی هم رنگ کن بعدش خواستی حنا بزار

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین حنا هندی بذاری موهات میپوکه دیگه باید باهاشون خداحافظی کنی من  چند بار زدم رو رنگ مجبور شدم برم کچل کنم 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز