2777
2789

به وجود خودت ی نگاه بکن کسی که این همه زیبایی و این همه هماهنگی رو درست کرده و بهت هدیه کرده ی خالق قدرتمنده به نام خدا هزاران هزارکیلومتر رگ و مویرگ رو توبدنت درست کرده میشه نباشه الان ی خودکار رو میبینی میفهمی ک کسی خلقش کرده یا ی چیز دیگه رو میفهمی ک ی خالق ی نفر اونو درست کرده اونوقت جهان به این منظمی رو یعنی خالقی نداره

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به وجود خودت ی نگاه بکن کسی که این همه زیبایی و این همه هماهنگی رو درست کرده و بهت هدیه کرده ی خالق ...

همه اینا رو یه روزی قبول داشتم من دختر سخت کوشیم همیشه دنبال حقیقت بودم ولی تهش هیچی نبود

هست🙂

درسته یه شرایطی پیش میاد ک میگیم کو خدا

خدا کجاست

نیست ولی یکم انصاف داشته باشیم

چیکار کردیم واسه خدا ک در مقابلش انتظار داریم واسمون همه کاری بکنه؟

خودمو میگما

همه اشتباهی میکنم،اونوقت ااااااخرش ک بن بست میخورم انتظار دارم خدا همه کاری واسم بکنه...

بجز یه مشکلاتی ک چوبه ندونم کاریه خودمونه

واقعا یچیزایی حکمتشه،الانم چون توی فشاریم متوجه نمیشیم ولی شاید یروزی فهمیدیم...

خدابزرگه😌
همه اینا رو یه روزی قبول داشتم من دختر سخت کوشیم همیشه دنبال حقیقت بودم ولی تهش هیچی نبود

مطمئنا تا تهش نرفتی یا نخواستی بفهمی چیه وگرنه هست حالا یکم سختی بهت داده منکرش نشو بد میبینی تو زندگیت این راه ک میروی ب ترکستان هست من تا بیست سالگیم مث شما بودم 

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏
تا حالا نشده ب وجودش شک کنین

نه وجود داره خوبم داره

اما نمیدونم کجاس 

ک ما رو گذاشته لیست سیاه 

نمیدونم بلاکمون کرده

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
هست🙂 درسته یه شرایطی پیش میاد ک میگیم کو خدا خدا کجاست نیست ولی یکم انصاف داشته باشیم چیکار کرد ...

امیدوارم همیشه این چیزایی ک میگپید براتون پابرجا بمونه ادم نیازمند پرستش و ارمان و هدف برای زندگیش هست هر کسی متوجه نمیمشه من چی میگم گاهی وقتها شجاعت ب ضرر ادم تموم میپشه من شجاع بودم و تا اخرش رفتم و اصلنم قصد ندارم کسی رو متزلزل کنم ولی الان می بینم کار خطرناکی کردم شایدم این قسمتی از ادامه مسیره ..اگه حواسپش ب من هست خوبمیدونه دنبال حقم دعام کنید ی راهی جلوم بزاره

امیدوارم همیشه این چیزایی ک میگپید براتون پابرجا بمونه ادم نیازمند پرستش و ارمان و هدف برای زندگیش ه ...

این چیزایی ک میگم حاصل کو خداهایی بوده ک منم گفتم

تریپ فلسفه برنداشتم،واقعا یجاهایی بهش رسیدم..

انشاالله ک هرچیزی به صلاحته جلوی راهت قراربگیره و راضیباشی عزیزم🙂

خدابزرگه😌
به وجود خودت ی نگاه بکن کسی که این همه زیبایی و این همه هماهنگی رو درست کرده و بهت هدیه کرده ی خالق ...

همه چیز تمایل ب ثبات داره اگر غیر این بود جهان نبود و این روابط ریاضپی شکل نمی گرفت ایا دنیا نتیجه ریاضیات خودبخود شکل گرفته س و انتخاب طبیعی دخیل بوده یا روحی در ان گنجانده شده ک اون رو منظم مپیکند

این چیزایی ک میگم حاصل کو خداهایی بوده ک منم گفتم تریپ فلسفه برنداشتم،واقعا یجاهایی بهش رسیدم.. ان ...

انشالا همه عاقبتمون بخیر بشه و در مسپیر درست باشیم

مطمئنا تا تهش نرفتی یا نخواستی بفهمی چیه وگرنه هست حالا یکم سختی بهت داده منکرش نشو بد میبینی تو زند ...

من هنوزم با این همه سوال توی ذهنم بهش معتقدم نمازامو میخونم و تا حد زیادی هم اهل دروغ نیستم این دو خصلت رو همیپشه حفظ میکنم امیدوارم ب خاطر سوالات گنگی ک تو ذهنم هست و بخشی از قوه نهفته ادمی ست و و جود داره و در وجودش ن شکی هست و ن اختیاری منو بازخواست نکنه اگر او هست هیچ چیزی در جهان خارج از محدوده قدرت و اختیارات اون نیس پس این افکار هم خلقت اوست پس نباید منافاتی با حقیقت داشته باشه بلکه راهی هست برای رسیدن ب اون ...اللهم لا تکلنی فردا

2790
2778
2791
2779
2792