2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه چطور 

لاگرتا رو قبلا دیده بودم گفتم شاید اونم خودتی

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
خوش رنگه عزیزم فقط چرا وسط موهاش نارنجي طوره؟ میخواد مدل خاصي بهشون بده که دست نخورده گذاشتش؟

تو عکس اینجوری افتاد رنگش قشنگه فقط هزینش خیلی شد ۳۲۰ت گرفت 

لاگرتا رو قبلا دیده بودم گفتم شاید اونم خودتی

اره اینجا این اسمو خعلی خزش کردن منم چند تا کاربری دیدم 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
تو عکس اینجوری افتاد رنگش قشنگه فقط هزینش خیلی شد ۳۲۰ت گرفت 

خب اگه اینجوریه که خیلي رنگش قشنگه

هزینشم اگه جایي رفتین که منطقش و سالنش بقولي جا افتاده بودو دقت کافي داشتن که عادیه تو اینروزا همه چیز خداتومنه

[QUOTE=140625544]خب اگه اینجوریه که خیلي رنگش قشنگه هزینشم اگه جایي رفتین که منطقش و سالنش بقولي جا افتاده بودو دقت 

مرسی از نظرت گلم ارایشگاهش خیلی بی نظیره خدایش

[QUOTE=140625544]خب اگه اینجوریه که خیلي رنگش قشنگه هزینشم اگه جایي رفتین که منطقش و سالنش بقولي جا ...

خب پس خداروشکر🥰مبارکش باشه و انشالله موقع عروسي و جشنا هي بره رنگ جدید بذاره

سلامت باشی گلم نه تو عکس اینجوری افتاد

پس عالیه مبارکش باشه.اشکال نداره ک گرون شده مثل من خوب میشد؟با۲۰۰تومن درست کردم موهامو ولی همش بعد دوسه ما پودر شد😰😰😰مجبور شدم برم کوتاهشون کنم😢ازبچگیم تاحالا موهامو کوتاه نکرده بودم

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
پس عالیه مبارکش باشه.اشکال نداره ک گرون شده مثل من خوب میشد؟با۲۰۰تومن درست کردم موهامو ولی همش بعد د ...

دور از جونش البته

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
پس عالیه مبارکش باشه.اشکال نداره ک گرون شده مثل من خوب میشد؟با۲۰۰تومن درست کردم موهامو ولی همش بعد د ...

اخی عزیزم حتما ارایشگره کارشو بلد نبوده خب انجام بده