2777
2789
عنوان

اسم یه سهام خوب را بگید دوستهای عزیز😘😘😘

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیروز کگلح رو تو ده درصد منفی خریدم الان هشت درصد مثبته ظهر میفروشم.    البته شانسیه ها ...

😍وای پر برکت باشه انشالله

😘از کجا تشخیص میدی باید چی بخری؟برای فروشش همینکه سود کرد میفروشی؟

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
نظرتون راجب غگل چیه؟ سیگنالشو از یه شخص معتبر گرفتم ولی دیروز یه مطلبی راجبش شنیدم به شک افتادم

غگل# رو ۷۵۸۰ کف سازی خوبی کرده با حد ضرر همین عدد نگهدارید

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
من دیروز کگلح رو تو ده درصد منفی خریدم الان هشت درصد مثبته ظهر میفروشم.    البته شانسیه ها ...

چرا جو میدی ۲ درصد مثبته😐😐

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

شرمنده نشد جواب تک تکتون را بدم،از همه تون ممنونم،اگر پیشنهادی داشتید باز هم بهم بگید😘😘😘

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺
فخوز خوبه بنیادیه اما منو کشته رشد انچنانی نداره.  دو ماهه دارمش توی منفیا خریدم تازه شده چهار ...

من دو هفته پیش خریدم

۱۴ درصد تو سودم

اشتباه میکنی

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
😍وای پر برکت باشه انشالله 😘از کجا تشخیص میدی باید چی بخری؟برای فروشش همینکه سود کرد میفروشی؟

ممنون.  دیگه نگاه میکنم. با توجه به رشد هفتگیش و سالانش   تو روزای منفی بیست میلیون ضرر کردم.   همیشه اینجوری نیست 

نظرتون راجب غگل چیه؟ سیگنالشو از یه شخص معتبر گرفتم ولی دیروز یه مطلبی راجبش شنیدم به شک افتادم

وای من ۳ ماه داشتمش دیروز فروختم یعنی سهامداراش بیخود به کسی بر نخوره خومدمو میگم 

ولی تو هفته فقط ۱ روزش مثبته منم چیزای خوبی نشنیدم یکمم تحلیل کردم الان بازدهی خوبی نداره اگه برای سود سالانه نگه داری کنیش

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
تو زمینه ی دارویی بنظرم خوب جواب میده مخصوصا که داره واکسن کرونا هم میاد

به نظر من هم دارویی خیلی خوبه،ولی نمادش را چجوری باید پیدا کنم؟

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺
وای من ۳ ماه داشتمش دیروز فروختم یعنی سهامداراش بیخود به کسی بر نخوره خومدمو میگم  ولی تو هفته ...

جای خوبی نخریدی من ۴۰ درصد تو سودم هنوزم نگهش داشتم تا تابستون ۱۴۰۰ چند تا رشد دیگه هم داره

صبور باش

من بیست درصد  بیشتر منفی خورده بودم

خب نباید میفروختی

سهام بنیادی رو نمیفروشن که

دیدت باید حداقل یکساله باشه دختر

اینجوری ک ضرر میکنی

صبر داشته باش

جای خوبی نخریدی من ۴۰ درصد تو سودم هنوزم نگهش داشتم تا تابستون ۱۴۰۰ چند تا رشد دیگه هم داره صبور با ...

توی این منفی ها انقدر ضرر کردم ۲ تومن  سود داشتم تا قبل منفی برای صبا الان نمیدونم چرا خودشو جمع و جور نمیکنه همه سهام درست شد این صبا دیوانه  ام کرده

چرا جو میدی ۲ درصد مثبته😐😐

عزیزم جو نمیدم من یه ساعته اومد اینحا.  قبل از اینکه بیام تو نه درصد سود بود الان که شما گفتی باز رفتم دیدم ۳ درصد شده بود.   اینا لحظه ایه.   من برم  علی یارت