2777
2789
عنوان

خدا رحم کنه🤦‍♀️

484 بازدید | 38 پست

تو پارک نشستم واقعا چه اعجوبه هایی ان این دهه هشتادیا(یسریا)  

پسر 14 ساله موهاش 6رنگه لباس پوشیدن که هیییچ همشونم سیگار دستشونه 

به دخترا چرت و پرت میگن، با صدای بلند فحش میدن میخندن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

واقعا متاسف شدم 

یه دختری ام کنارمه با فرم مدرسه میگه به مامانم گفتم امتحان دارم اومدم بیرون لباس برداشته عوض کنه بره گردش با دوستاش 🤦‍♀️🤦‍♀️

توروخدا مواظب بچه هاتون باشین، درست تربیت کنید

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚
این مال تربیت داخل نیست مال بیرونه

یعنی از طرف جامعه؟؟ 

خوب جامعه رو هم تک تک ماها می سازیم دیگه

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم پدر و مادرم واقعا خوب بودن مخصوصا مادرم گل بود ولی همه جوره کرمی ریختم بچه ک بودم الانم سی سالمه و پنج ساله ازدواج کردم بذارین لذت ببرن از بچگیشون چ اشکالی داره 

😅😅😅😅😅👍

😶😶😶

منم پدر و مادرم واقعا خوب بودن مخصوصا مادرم گل بود ولی همه جوره کرمی ریختم بچه ک بودم الانم سی سالمه ...

سیگار کشیدن و ایجاد مزاحمت اشکال نداره؟؟؟ 

این رفتار ممکنه موندگار بشه تبدیل میشه به فاجعه

ولی دهه هشتادیا اونقدام بد نیسنا

همشون که نه بعضیاشون اینطورن 

اتفاقا دهه هشتادی داریم خیلیم درحد سنشون رفتار میکنن و فهمیدن

منم پدر و مادرم واقعا خوب بودن مخصوصا مادرم گل بود ولی همه جوره کرمی ریختم بچه ک بودم الانم سی سالمه ...

همه چی در حد خوبه من ارزومه دخترم یه دوستی داشته باشه برن گردش ۱۳ سالشع فقدر درس درس و تلوزیون هرکاریش میکنم درنمیاد خداراشکر مثل بقیه نیست 

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏

چقد عجیبه کامنت کسایی که میگن بزارید آزاد باشن!!! آخه شخصیت انسان از همین سالها شکل میگیره و همش برمیگرده ب تربیت خانوادگی 

آزاد بزاریمشون در حقشون خیانت کردیم 

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »
همه چی در حد خوبه من ارزومه دخترم یه دوستی داشته باشه برن گردش ۱۳ سالشع فقدر درس درس و تلوزیون هرکار ...

نمی دونم خدا روشکر ک اینجوریه ولی من برام مهم نیست بچم در اینده دوست جنس مخالفم داشته باشه

سیگار کشیدن ن ولی دوس دختر پسر داشتن ب نظر من اشکالی نداره

اره موافقم 

حس میکنم دنبال توجه ان