2777
2789
عنوان

صبحانه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 48 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هرچقدر بشقاب رو تزئین کردی، همونقدر هم پنیر و عسل رو تو ظرف ضایع گذاشتی. بابا یه سلیقه ای چیزی

عزیزم اون کره است و اینکه عسل تو کاسه که میریزم دخترم همشو میریزه رو سفره ما از خیلی وقت پیش هست که عسل رو تو ظرف سس می‌ریزیم 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
مال روستا نیستی استاتر.نوش جان صبحانت عالیه.نونش محلی نیست؟؟ما نون محلی داریم شکل اینه. شیر و ماست و ...

نمیشه گفت روستا ۲۰هزار نفر جمعیت داره شهرمون منتها ما همه چیزمون ارگانیک هست

نوش جونتون ،الهی همیشه کنارهم خوش باشین ،ولی من نمیتونم صبحونه خیاروگوجه وسبزی بخورم ،چای شیرین نخورم باپنیر تاشب خمارم خخخخخ ،یه دخترخاله دارم صبحها برنج وخورشت گرم میکردمیخوردازسرش افتاده الان 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
نوش جونتون ،الهی همیشه کنارهم خوش باشین ،ولی من نمیتونم صبحونه خیاروگوجه وسبزی بخورم ،چای شیرین نخور ...

ممنونم

ما هم گاهی چای شیرین با پنیر میخوریم منتها من سریع ترش میکنه معده ام با چای شیرین

همشهری عباس برزگرین پس، خیلی دلم میخواد بیام اونجا رو ببینم. راسته که میلیاردره؟

نه دقیقا همشهری ولی نزدیکیم .آره خیلی سرمایه داره