2789
عنوان

چی کار کنم‌....😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 25 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ شوهر بی منطقی اسی ب شوهرت  ی چیزی بگو....

خوب مهمون داری.... چرا این کارا رو میکنه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
چ شوهر بی منطقی اسی ب شوهرت  ی چیزی بگو.... خوب مهمون داری.... چرا این کارا رو میکنه

چی بگم خواهر دلم از دستش خونه 

یه آدم تحصیل کرده آخه ببین چی میگه 

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌
شوهرای الان  تو این جو اقتصادی چرا دچار پریود مغزی میشن:-/نه ماه ب ماه بلکه هرروز:-/....

مريضن ها خدارو شكر شوهر من هركي بياد خونمون بره مشكلي نداره از اين لحاظا خوبه 

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
چی بگم خواهر دلم از دستش خونه  یه آدم تحصیل کرده آخه ببین چی میگه

میدونم شوهر منم از این اداها داره.... سر اومدن خواهرم میگه واس ما اومد نداره.... اینم واس خودش از دور برو و بیا داره ولی ی بار باهاش حرف زدم گفتم این نیس ک تو واسه من ادمهای دور و برمو انتخاب کنی...من قلبا دوست دارم بیاد خونم ببینمش حال دلم خوب میشه وقتی میاد پیشم پس دعوتش میکنم تو هم موظفی برخورد محترمانه داشته باشی اگه نمیتونی برو یر کار تا نرفته برنگرد خونه. اگ رفتار مناسب نداشته باشی منم با خانواده ت جور دیگه ای رفتار میکنم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند