somaiiiibst مدیر عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 703 عنوان قانون جذب | مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 18 پست بچه ها چطوری قانون جذب میشه کسیو که دوس داریم برگردونیمکسایی که اطلاعاتشون بالاس کمکم کنن ممنون میشم 1399/03/21 | 06:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nillak عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 10590 چرا که نه خیلی هم خوب میشه این ک نظر شخصی من نیست😅اما قبولش دارم نظر امیر شریفی و چبدونم استر هیکس معروف و .. هستش.منطقیم هست فک کن س نفر از قانون حذب استفاده کنن س تا اقا ک بخوان ی خانم رو جذب کنن قطعا یکیشون موفقه پس بقیه جذب نکردن؟ پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته
ayda_ayd_a عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 2072 من ار قانون جذب نتیجه ای ندیدم فقط یه مدت ایقدر خیال پردازی میکردم برا ی ساعت رفتم بیرون عاشق یه کچل نگهبان شدم عجیب حالا ک فک میکنم میبینم چقد اسکل بودم
stttaaarrr عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 805 این ک نظر شخصی من نیست😅اما قبولش دارم نظر امیر شریفی و چبدونم استر هیکس معروف و .. هستش. من ... سلام، من درباره یه موضوعی ناراحت هستم و دو روزه ذهنم رو درگیر کرده. چجوری از ذهنم خارجش کنم؟
nillak عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 10590 سلام، من درباره یه موضوعی ناراحت هستم و دو روزه ذهنم رو درگیر کرده. چجوری از ذهنم خارجش کنم؟ حس خوب همه چیزهب اتفاقات خوب گذشته فک کن سعی کن جایگزین این فکر شهاینده ی خوب رو تجسم کننسبت بهش اصلا بد بین نباشی اتفاق ب اصلاح بد ممکنه ب صلاحت باشه ولی ازش خیر نداشته باشی پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته