2777
2789
عنوان

رابططون

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 45 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوبه بعد ده سال اخلاقای همدیگه تو دستمون و مراعات حال همو میکنیم کاری به کار هم نداریم هر کسی زندگیشو میکنه سرش تو زندگی خودشه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خونواده شوهر من مثلا مادرشوهرم حتی تواین چند سال از مادرمم بیشتر برام مادری کرد.بگردم دور مادر خودم ولی میخوام جایگاه مادرشوهرم تو قلبمو بگم.

🦄《برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن ب دیگران》🦄
امشب چندبار این جمله روگفتی

دوبار 😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
بسیار خوبی و کمک کردن ولی دختراش بدپوز و بدرفتار و سرد

برن گمشن اینا ک گفتی یاد عن داداشم افتادم . ببین ادم عقده ای این مدله این ادم ها مثل سگ از تو استخون ها خودشونا میخورن اول . محل نده فقط . مهم مامان باباشونه ک باشون خوب باشی 

نباید چطور باشه ؟؟؟؟؟؟ منم قهرم از برج ۱۰ تاحالا نرفتم 

اینکه قهر باشیم آخه من کاری نکردم 

شوهرم گفته حق نداری پاتو بزاری خونمون

مادرشوهرم از پله افتاده بود پایین حالا بیشعور یادش رفته با چشم گریون از خونشون اومدم بیرون میگه فلانی اومده خونمون غذا درست کرده و تمیز کرده شوهرم گفت زنمه بهشم گفتم حق نداری بیاد سمت خونتون

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

برن گمشن اینا ک گفتی یاد عن داداشم افتادم . ببین ادم عقده ای این مدله این ادم ها مثل سگ از تو استخون ...

دقیقااااا فکرخودمم مث شماست

محل نمیدم و ندیدمیگیرم ینی ک عقدع هاتون برام مهم نیس

یبارم جلوشون گفتم کسی ب من حسودی کنه ب درک چکاری ازدست من برمیادبراش🙂

🖤

شوهر من تو تیم ننشه!!! 

نه اوایل بود الان جوری شده که میگه حق نداری بری حتی با من

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

اینکه قهر باشیم آخه من کاری نکردم  شوهرم گفته حق نداری پاتو بزاری خونمون مادرشوهرم از پله افت ...

فلانی منظورش کی بوده ؟ 

همین ک شوهرت گفت بسه و خوب . نه براچی بری !!! یاد اون موقعشون بیفتن . چ خوب یادشون میره رفتارهاشونا