2777
2789
عنوان

حرف نزدن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 41 پست

گفتار درمانیشو ادامه بده ،حتما جواب میگیری ، تمرین تو خونه هم زیاد انجام بده چون  تایم گفتار درمانی  کمه  اون تمرینهای خونست که  بچه راه  می افته  از مربیش بخواه واسه خونه تمرین بده  خودت  سره کلاسهاش برو  تا یاد بگیری  چه جوری  باهاش تمرین کنی

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گفتار درمانیشو ادامه بده ،حتما جواب میگیری ، تمرین تو خونه هم زیاد انجام بده چون  تایم گفتار در ...

خدا پدرتونو رحمت کنه

امضاتونو خوندم اشکم سرازیر شد💔😭

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
۲۶ هفته

خداحفظش کنه خیلی کوچولو بوده

بنظرم گفتاردرمانی رو ادامه بده ایشالا نتیجه میگیری

لینک کانال کیف فروشی من درروبیکا @ghasr_kif❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️💙

ببین من خودم به طور خصوصی از یه بچه نگهداری میکنم

وقتی ۲سال و ۷ ماهش،بود اومد پیشم تقریبا هیچی نمیگفت فقط،مامان و بابا و یه سری کلمات عجیب غریب با همین روشی که بهت گفتم ۲ماهه عاااااالی شد در حد جمله الان ۲سال و ۱۰ ماهشه کاملا صحبت میکنه کامل و روان مادرش خیلی تعجب میکرد گفت باورم نمیشه انقدر قشنگ داره صحبت میکنه

خدا پدرتونو رحمت کنه امضاتونو خوندم اشکم سرازیر شد💔😭

ممنون عزیزم 🙏

خدا عزیزانتو حفظ کنه

هیچ وقت نبودش رو باور نمیکنم و لحظه ای فراموشش نمیکنم  💔

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792