2777
2789
عنوان

حرف نزدن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 41 پست

گفتار درمانیشو ادامه بده ،حتما جواب میگیری ، تمرین تو خونه هم زیاد انجام بده چون  تایم گفتار درمانی  کمه  اون تمرینهای خونست که  بچه راه  می افته  از مربیش بخواه واسه خونه تمرین بده  خودت  سره کلاسهاش برو  تا یاد بگیری  چه جوری  باهاش تمرین کنی

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفتار درمانیشو ادامه بده ،حتما جواب میگیری ، تمرین تو خونه هم زیاد انجام بده چون  تایم گفتار در ...

خدا پدرتونو رحمت کنه

امضاتونو خوندم اشکم سرازیر شد💔😭

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿

ببین من خودم به طور خصوصی از یه بچه نگهداری میکنم

وقتی ۲سال و ۷ ماهش،بود اومد پیشم تقریبا هیچی نمیگفت فقط،مامان و بابا و یه سری کلمات عجیب غریب با همین روشی که بهت گفتم ۲ماهه عاااااالی شد در حد جمله الان ۲سال و ۱۰ ماهشه کاملا صحبت میکنه کامل و روان مادرش خیلی تعجب میکرد گفت باورم نمیشه انقدر قشنگ داره صحبت میکنه

خدا پدرتونو رحمت کنه امضاتونو خوندم اشکم سرازیر شد💔😭

ممنون عزیزم 🙏

خدا عزیزانتو حفظ کنه

هیچ وقت نبودش رو باور نمیکنم و لحظه ای فراموشش نمیکنم  💔

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔