2777
2789
عنوان

خانمایی بچه ۲ ساله دارید میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 39 پست
واقعا ميفهمت پسر منم دقيقا تو اين سن خيلي خيلي اذيتم كرد ،سعي كن انرژيش رو تخليه كني 

دعا کن برام دخترم آروم بشه انرژی برام نمونده😥😚

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...
مرتب داخل شیشه بهش آبمیوه شیرموز و اینجور چیزا میدم ولی شیر تنها دوست نداره فقط شیرموز میخوره.. خیلی ...

هرچی شیشه شیر دوست داره بهش بده هرچی دوست داره توش بریز

پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بچت هنوز فراموش نکرده علت پرخاشگری ش همونه .نمیتونه ناراحتی از دست دادن رو بروز بده به صورت پرخا ...

خودمم همین فکرو میکنم انگار ازم کینه گرفته😭😭😭 دعا کن آروم بشه بچم دیگه غصه می می نخوره

خودمم همین فکرو میکنم انگار ازم کینه گرفته😭😭😭 دعا کن آروم بشه بچم دیگه غصه می می نخوره

براش سوره یاسین میخونم تو هم براش زیاد بخون

پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق
هرچی شیشه شیر دوست داره بهش بده هرچی دوست داره توش بریز

اره عزیزم همین کارو میکنم حتی یوقتایی میگه چایی بریز😁

خداحفظشون کنه.. اذیت نمیشین صبحا زود پا میشن؟

ممنونم عزیزم..نه عادت داریم،چون خودمون زود بیدار میشیم بچه ها هم عادت کردن.تازه دوقلو هم هستن شیطنتشونم بیشتره

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
براش سوره یاسین میخونم تو هم براش زیاد بخون

مرسی گلم خیلی لطف میکنی به خدا از ته دلت دعا کن اینقد تلاش میکنم بچه شادی باشه ولی همش در حال نق و نوقه

ممنونم عزیزم..نه عادت داریم،چون خودمون زود بیدار میشیم بچه ها هم عادت کردن.تازه دوقلو هم هستن شیطنتش ...

ای جان دو قلو دیگه واقعا سخته ولی حداقل یه خوبی داره برای بازیشون با هم سرگرمن دختر من که دائم آویزون منه برای بازی😁

ای جان دو قلو دیگه واقعا سخته ولی حداقل یه خوبی داره برای بازیشون با هم سرگرمن دختر من که دائم آویزو ...

الان بزرگتر شدن بهتر شدن ولی سر شیر گرفتن و پوشک گرفتنشون خیلی اذیت شدم.اشکمو در اوردن😂

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
الان بزرگتر شدن بهتر شدن ولی سر شیر گرفتن و پوشک گرفتنشون خیلی اذیت شدم.اشکمو در اوردن😂

حق داری عزیزم ما تو یکیش موندیم😁😚😚

عزيزم چون ميگي بعد اين همه مدت باز مياد سراغ سينت معلومه خيلي وابسته به شير بوده تو كاره بدي نكردي ك از شير گرفتيش فقط بايد نزاري به سينت كاري داشته باشه يا دهنش بزاره ك هي يادش بياد و اذيت بشه من وقتي دخترمو از شير گرفتم چند روز كلا روش چسپ زدم ودو سه روز بعدش كلا ديگه سراغش نميومد

گر تو با بد بد كني پس فرق چيست..فقط ميدونم خوبي كني خودتم ارامش داري
حق داری عزیزم ما تو یکیش موندیم😁😚😚

😂😂

یادمه میگه تو اهنگش مرد نبردی شلوار پلنگی همچین چیزی😂😂

عزيزم چون ميگي بعد اين همه مدت باز مياد سراغ سينت معلومه خيلي وابسته به شير بوده تو كاره بدي نكردي ك ...

آره واقعا وابسته بود چشم عزیزم مرسی از راهنماییت ایشالله دختر منم فراموش کنه زودتر 😥😚😚