akhlaqi مدیر عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 300 عنوان دعوام شدش | مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 17 پست سلام نی نی سایتیابا مادرم دعوام شد مقصرم من بودم چجوری برم معذرت خواهی؟ خجالت میکشم لطفا راهنمایی کنید لطفا برای حاجت منم ی صلوات بفرستید. بگین خدایا حاجت این بنده تو بهش بده... #منتظر_منجی (مهدیِ فاطمه)🌱 برای ظهور امام زمان صلوات بفرستید🌾 1399/03/20 | 22:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گابی عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 5537 منم دعواکردیم رفتم لباس خریدم واس معذرت خواهی پرت کرد اونطرف😔😔😔😔 به مامان تو جسارت نمیکنما عزیزم ولی بعضی مادرا کینه ای هستن،به این زودیا دلشون صاف نمیشه،بعضیام خودشونو لوس میکنن ناز دارن بعدش خوب میشن. آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
گابی عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 5537 بخاطر همین کمک میخوام والا عزیزم من خودم مادرم،دخترم ۱۸ سالشه،یه بار فقط با نظرش مخالف بودم یکم تند حرف زدم،فورأ دلم سوخت نذاشتم به یک ربع بکشه،رفتم بوسش کردم گفتم غلط کردم عزیزم،مادر فدات شه... آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
رزدینال عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 22112 دلخور شد ازم برو پیششش بگو بیا بکن منو بکن منو بکن منو بکن منو بوس 😁🌹 بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن