2777
2789
عنوان

داداشم یه کلاس هشتمیو میخواد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4586 بازدید | 180 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرکاری.فان#   

♪تضاد عجیبیست میان گلویی که بغض و چشمی که اشک دارد با لبی که خندان است•••آری عمریست که پر از بغضیم و با {بغض} خنده میسازیم ، ز هر رویایی، قصر خوشبختی میسازیم ، با سازِ غمِ {روزگار} بر سکوی گیتی رقصی سازیم••••••••••••••• با {الله} عهدیست سالیانه ،   که با تمامِ {دختر} بودن خویش برخیزم و زره قوی بودن تن کنم و به پاس تلافی و انتقامِ آنچه مظلوم است را از ظالمانِ روزگار بستایم••• عزرائیل بخوان لالایی ،نوازش کن موی پریشان مرا و در آغوش مهربان خود غرق ساز چراکه هیچ آغوشی بوی آرامش و صداقت تو را نمیدهد••••••••••••••••••••♥الهم عجل الولیک الفرج♥
مگه دختره عقلشو از دست داده بیاد با ۱۰سال بزرگتر

میشن بابا تو این سن فک میکنی شوهر چ عنه خاصیه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

وای 😐😐😐 ۱۰ سال تفاوتش مشکلی نیستا به نظرم ولی مگه میخواد بچه بزرگ کنه ۱۴ ساله 😐😐😐 بهش بگو عاقل باش اون اگه الان میگه دوست داره نه تو اجتماع رفته نه دانشگاه اگه رفت دانشگاه از ازدواجش پشیمون شد تکلیف برادر شما چیه 🤔😐

بعدم مگه معلم انقدر جوون تو مدرسه راه میدن؟ مدرسه ما میگفتن معلم مرد زیر ۸۰ سال نمیاریم 😐😂

مگه دختره عقلشو از دست داده بیاد با ۱۰سال بزرگتر

من حاضرم با یکی ازدواج کنم اع اینم بزرگتر حیف دوسم ندارع:((

قبل دوس داشتن ادم سن نمیبینه ک

ب نظرم اگ مدرسه نمیرفت این اختلاف سنیو داش مشکل نبود اما هشتم خیلی بچس

‌اگ راحت بود ک فرهاد دل یه کوهو نمیکند...
۱۴ داداشم۲۴

وا خب عاشق شده مگه بده 😊😊😊خب شما به زندگی برادرت چیکار داری من ادم میشناسم پسره ۳۳ سالشه دختره ۱۷ سالشه دوساله ازدواج کردن زندگیشونم با بقیه زن و شوهر ها فرقی نداره یعنی دخره همسن من بوده عروسی عقد کرده بعد عروسی گرفته 😊😊😊😊