2777
2789
عنوان

لاغری حتمی با رژیم ایگواناا

16407 بازدید | 108 پست

سلام بچه ها خوبین

خیلی از ما همیشه دنبال راه آسون لاغری هستیم

منم که توی ۴ سال گذشته ریز ریز وزن اضافه کردم و الان ۲۰ کیلو اضافه دارم راجع به لاک مغسول که یه سمغ گیاهی هست شنیده بودم

داشتم در این مورد سرچ میکردم که به رژیم ایگواناا برخوردم:

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها پیام نزارین تا من توضیحاتو بزارم لطفن

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

اتفاقی یه تاپیک پیدا کردم که حدود ۹۰ صفحه و مربوط به سال ۹۷بود، دوستی میخ‌است فوری ۲۰ کیلو کم کنه و ایگوانای عزیز براشرژیم نوشته بود

اون دوستمون تو یکماه حدودن ۲۰ کیلو کم شده بود که کمی غیر منطقی به نظر میاد

اما من همه اون تاپیکو خوندم و نکته مهم و مثبت این بود که اولن رژیم به نظر منطقی و اصولی و آسون میاد و بعدم تقریبن همه افرادحاضر تو اون تاپیک وزن و مهمتر از اون سایز کم کرده بودن

بخصوص از شکم و پهلو

من رژیمو از لابلای صفحات مختلف اون تاپیک جمع آوری کردم و اینجا میزارم براتون

فقط یه نکته مهم هست که ایگواناا جان قول داده بودن رژیم تثبیت هم بگن که تاپیک قفل شده بود و نگفته بودن از شما میخ‌ام اگه کسیجایی دیده و میدونه بنویسه

لطفا لینک تاپیکم بزار

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

من نمیدونم ایگوانا هنوز اینجا هست یا نه حالا تگش میکنم که اگه بودن خودشون زحمتشو بکشن و یه عالمه آدم توپول مثه منو دعاگویخودشون کنن😘😘😘

خوب بریم سروقت رژیم

ایگواناا گفته:

رژیم خیلی کلی و اصولی برای دوستان اینجا مینویسم رعایت کنید حتما نتیجه میگیرید ،سرخودتون رو کلاه نذارید لطفا اگر طبق چیزاییک نوشتیم عمل نکردین شهامت داشته باشین و بگید