2777
2789

تو، چی کار کردی؟!●♪♫

آتیشی؛ به پا کردی!●♪♫

می دونی…●♪♫

نباشی؛ می گیره دلی که پیشِ تو، جا مونده●♪♫

عاشقم کردی…●♪♫

حالِ دلوُ بد کردی●♪♫

بی خیال!●♪♫

آخه دستِ توئه دیگه؛ قلقِ دلِ وامونده!●♪♫

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونم میزنه اخه😂

تو با لگد بزن  

تو برو تو اشپزخونع بعد هر چی دم دستع پرت کن 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر ببینید
کجا😂😂😂

دارم قرمیدم😂💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
بیشتر ببینید

بهم قول داد ولی هربار خلافش اتفاق افتاد

اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر که نشون میداد

یه جایی مطمئنم کرد نزارم دیگه برگرده

بهش این فرصتو دادم ببینه کی ضرر کرده👑

شادمهر# 👑

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

برو به کسایی که می شناختم 

بگو من قمار تورو باختم

به هر سمتی رفتی موافق شدم

می خواستم بجنگم که عاشق شدم

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
تورو دارم هیچی کم ندارم😁😂😂😂

ارع بخدا 

طلاق بگیر بیا مال خودم شو😎

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر ببینید

مسیر ُ اشتباه می رفت، تلاشش بی هدف میشد

بهش فرصت زیاد دادم، با من وقتش تلف میشد

بهم گاهی دروغ میگفت نخواست باور کنه کم بود

میدونست من دوسش دارم همینم نقطه ضعفم بود

شادمهر# 👑

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
اینو دیگه نگو من فقط با هندزفری شبا  گوش میدم 🤗

👌🌸🌹🌸🌹👌

اها بیا وسط💃💃💃

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
بیشتر ببینید