2777
2789

😍💚❤💛💚💚میدونم ک یزوووووز

وقت نوجوونی

میرسه وقت دل باختن و وقت همزبونی

میگی به عشق اسیری

اجازتو میگیری 

میخوای عروس بشی

قشنگ ترین عروس دنیااااا

میزاری همه عروسکاتو واسه ی ماااا

این آخر کاره رسم روزگااااره 😍😍❤💚💛💚

فَـرق‌داری‌با‌هَـرکِسی‌کِ‌دورَمِه‌جٰـانانَم؛)💛😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂مرسی

خب اهنگ درخواستی بعدی😎دیجی پلی میکنع

عماد کلع عماد کلع نگاش نکن مال منع 

حالااااااا همع باهمممم💃💃💃💃

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر ببینید

فاصله میگیری ازم ، اما نمیتونی بری ! 

چشمات میگن عاشقی ، چرا نمیتونی بگی ؟ 

نترس من کنارتم مرزی میون ما نذار 

هیچکیو غیرِ من نبین ، موهاتو واسم  وا بزار 

نگاهتو ازم نگیر   صدام بزن  پیشِ همه  پیشِ همه 

کیه ندونه  مادوتا  حواسمون پیشِ همه  پیشِ همه ؟ 

شادمهر# 👑

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
رسیدم😁ولی قدرمو نمیدونه

بزن تو دهنش😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر ببینید

وقتی میای صدای پاااات از همه جا دنیامیاد 

عمر دوباره ی منی ....

سوغاتی از هایده  این صدا عشقه 😍

یه آهنگ  کردی هم هست از مرضیه 👇

شش په پولکه ی گوشه ی باخکم 

هر بوه  هیوه یه  آخو داخ اکم 😍

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
بیشتر ببینید

این روزگار بد کرده با قلبم 

کم بوده از این زندگی سهمم 

دلیل می بافم برای عشق 

برای چیزی که نمیفهمم 

از آدمای شهر بیزارم 

چون با یکیشون خاطره دارم 💔

به من نگو با عشق بی رحمی 

من زخم دارم تو نمیفهمی ...🖤 

شادمهر# 👑

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...