abremaman مدیر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 36298 عنوان منم عاشق ناز تو کشیدن💛 به خاطرتو از همه بریدن🤗😍😍بیان اهنگ بخونیم😍 | مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 201 پست هر اهنگی دوست دارید بخونید من همین الان دارم معین گوش میدم منم عاشق ناز تو کشیدن❤هرچی دوست دارین بگین قدیمی جدید ... 1399/03/20 | 16:11 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
abremaman مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 36298 قصهٔ عشقت باز تو صدامه یه شب مستی باز سر رامه یه نفس بیشتر فاصلهمون نیست چه تب و تاب ... عالیه👌👏👏👏
noorsan عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 5205 😍💚❤💛💚💚میدونم ک یزوووووزوقت نوجوونیمیرسه وقت دل باختن و وقت همزبونیمیگی به عشق اسیریاجازتو میگیری میخوای عروس بشیقشنگ ترین عروس دنیااااامیزاری همه عروسکاتو واسه ی ماااااین آخر کاره رسم روزگااااره 😍😍❤💚💛💚 فَـرقداریباهَـرکِسیکِدورَمِهجٰـانانَم؛)💛😍
abremaman مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 36298 زندگي با تو چقدر قشنگه اي خوبه من آسمون دنيا چه آبي رنگه اي خوبه من اهنگ بعدیم اینه الان میاد😁
دخترنورم عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 932 چی صدا کنم تورو تو که از گل بهتریکاشکی بد بودی عزیزم میشد از یادم بری..... لیلا فروهر کاربر (آنید_پ) هستم!
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206624 😂😂😂مرسی خب اهنگ درخواستی بعدی😎دیجی پلی میکنععماد کلع عماد کلع نگاش نکن مال منع حالااااااا همع باهمممم💃💃💃💃 وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
ariii عضویت: 1395/06/24 تعداد پست: 2157 دوسش دارم.کلا اهنگای قدیمی رو بیشتر دوست دارم😊 منم😍 خیییییلی با آهنگهای قدیمی حال میکنم
abremaman مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 36298 😍💚❤💛💚💚میدونم ک یزوووووز وقت نوجوونی میرسه وقت دل باختن و وقت همزبونی میگی به عشق اسیری اجاز ... خیلی خوبن این اهنگا
__gharb_e_ashena__ عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 10099 فاصله میگیری ازم ، اما نمیتونی بری ! چشمات میگن عاشقی ، چرا نمیتونی بگی ؟ نترس من کنارتم مرزی میون ما نذار هیچکیو غیرِ من نبین ، موهاتو واسم وا بزار نگاهتو ازم نگیر صدام بزن پیشِ همه پیشِ همه کیه ندونه مادوتا حواسمون پیشِ همه پیشِ همه ؟ شادمهر# 👑 ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
__gharb_e_ashena__ عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 10099 شادمهر عشقه❤❤❤ 👑👌🍻 ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
بیهدف عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 2647 نفرین ب تو ای دل دل سادممممم😮😅 تو که گرمی بازاری نداری سربلندی کشورم و جوانان کشورم آرزوی قلبی من است🌹
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206624 رسیدم😁ولی قدرمو نمیدونه بزن تو دهنش😂 وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
آدمک۷۲ عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 12595 وقتی میای صدای پاااات از همه جا دنیامیاد عمر دوباره ی منی ....سوغاتی از هایده این صدا عشقه 😍یه آهنگ کردی هم هست از مرضیه 👇شش په پولکه ی گوشه ی باخکم هر بوه هیوه یه آخو داخ اکم 😍 خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
__gharb_e_ashena__ عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 10099 این روزگار بد کرده با قلبم کم بوده از این زندگی سهمم دلیل می بافم برای عشق برای چیزی که نمیفهمم از آدمای شهر بیزارم چون با یکیشون خاطره دارم 💔به من نگو با عشق بی رحمی من زخم دارم تو نمیفهمی ...🖤 شادمهر# 👑 ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...