2777
2789

هر اهنگی دوست دارید بخونید من همین الان دارم معین گوش میدم 

منم عاشق ناز تو کشیدن❤

هرچی دوست دارین بگین قدیمی جدید ...

خانوم گل آی خانوم گل برام سخته تحمل قدمات روی چشمام بیا به اینور پل

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آسمون بخت تیره ی من ابری نمیمونه همیشه

بگو بازم هوامو داریو مثل همه همه منو تنها نمیزاریو بگو هستی..... 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
بیشتر ببینید

من هنوز کنارتم  از دوراهی بگذری 

به تو ثابت میکنم  از همه مهم تری .

اگه هر جا بعد ازین مطمعن نبینمت 

تو به هر راهی بری  من ادامه میدمت 

شادمهر# 👑

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

اهنگ یدونه پسر دارم من 

خییلی دوسش دارم 

ایشالا خدا بهم این ماه یه پسر بده اینو واسه جشنش بزارم 

خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲

سروناز بیتاب ابی

گل عشق رضا بهرام

از عشق بگو رضد بهرام

ابرو کمان مهراد

میخواهمت مهران اسماعیلی(معرکه اس آبجی)

زندگی معین

تو بزن تا من برقصم مهستی

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
بیشتر ببینید

سیاه نرمه نرمه سیا توبع توبع توبع 

این توبع توبع رو میدونین باید چطور بخونید دیگع😂😎🤙🏻

بای

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر ببینید

شله شله شله شله💃💃💃💃💃💃💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
بیشتر ببینید