2777
2789
عنوان

کلافگی سخته ام کرده

66 بازدید | 10 پست

سلام دوستان عزیز من مامانم دیروز یک حرفی بهم زد و الان دارم گریه میکنم و به خدا میگم چرا همچین مادری بهم دادی گاهی وقتا رابطه خاله و دختر خاله ام رو میبینم حسودیم میشه آخه چرا اینجوری مامانم میگه پسر بیاد زندگیم شیرین میشه اما چطور کنار بیام؟ به مامانم گفتم یعنی الان زندگیت شیرین نیس گفت نه ولی دفعه بعد گفت چرا شیرین هست اما پسر باشه یه تاپیک زده بودم که راضی ام برای بارداری مجدد مادرم اما الان نظرم عوض شد و این حرفش داره کلافه ام میکنه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل ما اینه که به چشم نمیایم چرا چون در زن نهاده شده مرد بهتر است حالا این حرف مامانم تبدیل به نفرت شده امروز هی بهش نگاه میکردم که آیا این همون آدمه که این حرفو بهم گفت؟

تو ماه رمضان هم درگیر این مشکلات بودیم درباره پسر خیلی بهم ریختم بعد از چند روز حالم بهتر شد الان دوباره شروع کردن هیچوقت نمیبخشم مامانمو چرا چون پسر بهتره راهتو ادامه میده پیامبر نسلشو با دخترش ادامه داد متاسفم از این همه فقر فرهنگی بخاطر جنسیت با بچشون این کارو میکنن

سخت نگیرهمین حال تورومن وخواهرم سالهاکشیدیم😕

وقتی داداشم به دنیااومدنرفتیم بیمارستان ببینیمش درحدی که ازش متنفربودیم ولی الان تقریبادوسالشه ومن خواهرم بادنیاعوضش نمیکنیم😍مامانتم نیت بدی نداشته قصدش ناراحت کردن تونبوده این ثابت شدس که اکثرمادراپسردوستن

میشه بپرسم اهل کجایی؟