2777
2789

بچه ها بعد کلی گشتن یه جارو پیدا کردم مدرسس یک روز درمیون ماهی ۴۵۰ تومن صب تا ظهر بدون بیمه گفته اگه تعداد بچه ها طیاد شه یا هر روز برم‌یکم‌بیشتر میشه اینجا برم یا برم‌کلاس خیاطی کم کم مزون بزنم؟ شوهرم میگه ولش‌ نهایت‌مدرسه رفتن چی میخوای بشی جز معلم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو اینجا روزای بیکاریت هم خیاطی یاد بگیر، کارت که گرفت مدرسه رو ول کن

باید یکیشوبرمچون کلاس خیاطی سه روز در هفتسو دوختن زمان میبره و من یه بچه یه سالم دارم

معلمی بهترین  بهترین شغل برا خانما  هم تفریحتو داری هم کار.ولب مزون کار کار کار  د ...

واقعا اینم هست با بچه ادم خسته میشه.. البته من جا و سرمایه مزون رو دارم...

عزیزم ببین کار مدرسه واسه کسی کار میکنی ولی مزون بزنی واسه خودت کار میکنی تو اگه ب پول احتیاج داری مدرسه رو ی مدت کوتاه برو فقط ب چشم پله بهش نگاه کن بعد برو سمت خیاطی که آقای کار خودت باشی یکم طول میکشه تا جا بیفتی اگ کارت خوب باشه بلاخره جا میفتی درامدت میره بالا

واقعا اینم هست با بچه ادم خسته میشه.. البته من جا و سرمایه مزون رو دارم...

مزون حتما حتما چندسال اول باید خودت بالا سر کارت وایستی وگرنه سرمایت از دستت میره جا افتاد میتونی فروشنده بزاری

معلمی بهترین  بهترین شغل برا خانما  هم تفریحتو داری هم کار.ولب مزون کار کار کار  د ...

البته اگ استخدام رسمی دولت باشه نه آزادش

خیاطی هم دراینده میتونه تدریس کنه و همون کار معلمیه 

فکراتو بکن ببین خودت چی میخای و کجا اینده داری

واقعا نمیدونم... اخه اینم خیلی حقوقش کم بود واقعا خورد تو ذوقم بابامم بهم‌سرمایه داده سود بگیرم نرم‌سر کار و اینا ولی خودم‌دوست دارم هم‌با بچه ها باشم‌. هم پول مزون خوبه و مادرمم خیاطه الانم‌خیاطی میکنم