2777
2789
خداروشکر خوشحال شدم رابطه ات خوب شده و برگشتی. انشالله نی نیت سالم بیاد بغلت . کاربریتو گم کرده بودم ...

مرسی عزیزم قربونت برم 😍😍😍😍😍😍

عزیزم مشکلمون نداشتن ماشینه و اینکه خونمون یه شهر نزدیک تهرانه و خانواده هامون تهران بخاطر همون مجبور به موندنیم که روز برگردیم خونمون 

درمورد شب موندن هزار بار به شوهرم گفتم الانم اصرار اصرار که بریم خونه خانواده هامون شیرینی ببریم و بگیم بهشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم قربونت برم 😍😍😍😍😍😍 عزیزم مشکلمون نداشتن ماشینه و اینکه خونمون یه شهر نزدیک تهرانه و ...

اهااا واقعااا سخته انشالله زودی ماشین بخرین.

ازین ب بعد بچه هم ک بیاد دیگه پدر شوهر و مادر شوهرت نمیدارن برگردین خونتون نوه اول هم هست 😀😀

پس خودت راحت باش لباس راحت بپوش و اصلا دست ب سیاه و سفید نزن تا اونا خسته شن بگن برین خونتون😂😂

خدایا شکرت❤

مبارکه....خوشحال شدمبا اولین اقدامها باردارشدی خداتو شکر کن...بعد اونهمه سختی ابنم یه هدیه خیلی اساسی و عالی...اما تعجب کردم شوهرت سپاهی بود؟چرا تعدیل نیرو کردن اونم بعد 8 سال؟؟؟؟!!!!!!

عاشق امام رضا......عاشق ایران.....عاشق حجاب....عاشق مردم ایران....بدون اینها میمیرم

مبارک باشه عزیزم من همیشه تاپیکاتو میخونم ولی کامنت نمیزارم اخه دقیقا همزمان باهم قهرکردیم رفتیم خونه ی پدرامون برام جالب بود میخوندم تاپیکاتو...من نتونستم مقاومت کنم بعد سه ماه خودم برگشتم سرخونه زندگیم ولی هنوز اقدام نکردم برای بارداری....شما چند وقت اقدام کردی ؟؟

مبارکه....خوشحال شدمبا اولین اقدامها باردارشدی خداتو شکر کن...بعد اونهمه سختی ابنم یه هدیه خیلی اساس ...

نه عزیزم اولین اقداممون نبود کلا از اول عروسی می‌خواستیم و اصلا هیچ مدل جلوگیری نداشتیم 

متاسفانه خود شوهرمم براش غیرقابل باور بود

وااااای عاطی جون مبارک باشه عزیزممم😍😍😍انشالله خوش قدم باشه و هر روز زندگیتون بهتر و بهتر بشه😊از ...

قربونت برم عزیزم 😍😍😍😍😍

ای جونم من هنوز نمیدونم چند هفتشه

مبارک باشه عزیزم من همیشه تاپیکاتو میخونم ولی کامنت نمیزارم اخه دقیقا همزمان باهم قهرکردیم رفتیم خون ...

الهی واقعا روزای افتضاحی بود مثل یه کابوس 

ما کلا همیشه اقدام بودیم عزیزم 

خداروشکر که برگشتی واقعا الان خیلی بیشتر قدر زندگیمو میدونم شمام مطمئنم حست مثل منه واقعا س چیزای مسخره داشتم زندگیمو از دست میدادم و دشمن شاد کن میشدم 

خدایاشکرت

الهی واقعا روزای افتضاحی بود مثل یه کابوس  ما کلا همیشه اقدام بودیم عزیزم  خداروشکر که ب ...

اره منم بیشتر دوسش دارم هرچند هنوز اخلاقای بدشو داره ولی  باازدواج دوباره جنس مشکلات عوض میشه و گرنه مشکل توهمه ی زندگیا هست...همیشه اقدام بودین یعنی ؟ ازاول الان گرفته‌

؟من چهارساله ازدواج کردم تاحالا اقدام نداشتم میخام از برج ۶ اگ خدابخواد دیگه جلوگیری نکنم