2777
2789
عنوان

اسم پسرم

333 بازدید | 23 پست

میخوام اسم پسرمو سورنا بذارم..اخه دخترم لیاناست..اما میترسم سوری صداش کنن و بعدها تحقیربشه...توی خانوادم داریم کسانی روکه دنبال مسخره صداکردن اسم هستند...میشه راهنمایی کنید؟؟ساشا هم دوس دارم اماانگار ثبت احوال قبول نمیکنه‌..سوشا هم بد نیست..

سورنا ما داریم مسخره هم نمیشه .

ببوسم خاک پاک جمکران را...تجلی خانه پیغمبران را...خبر آمد خبری در راه است... سرخوش آن دل که از آن اگاه است... شاید این جمعه بیاید شاید...پرده از چهره گشاید شاید...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سورنا از گزینه های منم هست چون فامیل همسرمم با س شروع میشه

اسم پسر داییم هست الان ۲۵ سالشه ندیدم کسی سوری صداش کنه چون تلفظ اسم سوورنا نیست سُرناست..ولی بعضی ها میگن سورن که خب بد نیست اونم 

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

سوشا هم بهش میگن سوشی.. بیخیال حرف مردم یه اسم قشنگ بزار.. آرتین. آرتا. آرشام. آرسام. آروین. ووو

زندگی رو هر جور دوست داری بگذرون!!                       یادت باشه، روزنامه ی روز شنبه، زباله ی.                          روز یکشنبس!! 😎^_^

اسم پسر دایی من ساشاست!

چطور ممکنه ثبت احوال قبول نکنه؟

هیچ وقت سرم رو خم نمیکنم، به خاطر اینکه تاجم میفته...👑🖤 حالا بحث لیاقت به کنار باشه، سعادت میخواد کسی بیاد تو قلبم...😹🤞🔞                                                                          اون آدمی میشم که خودتو فحش بدی چرا نداریش...!

من از اسم 

ازل 

ایهام

خوشم میاد

هر اسمیو بالاخره میش یجوری مسخره کرد اونا فرهنگشونو نشون میدن ول کن مام با دوستامون سر اسم گاهی شوخی میکنیم اما نه اون مدلی که خودشون ناراحت شن

‌اگ راحت بود ک فرهاد دل یه کوهو نمیکند...

اسم دختر داداشم لیانا هست پسرش اوتانا

سورنا شیکه بزار هرچی میخان بگن 

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
سوشا هم بهش میگن سوشی.. بیخیال حرف مردم یه اسم قشنگ بزار.. آرتین. آرتا. آرشام. آرسام. آروین. ووو

آر زیاد داریم توی خواهروبرادرا..با آ و ر نمیخوام شروع بشه..ودوس دارم به لیانا بیاد....