2777
2789
عنوان

خاله شوهر🔪💀😤

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 28 پست
تو با شوهرت زندگی میکنی نه مادر شوهرت، همینکه همسرت از خالش خوشش نمیاد خیلی خوبه؛ هیچ کاری از دست خا ...

واااییی نمیدونی چقدر حرص داره ک مادرشوهرت باهات خوب باشه ولی یکی دیگ پرش کنه

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

وااای🤦‍♀️🤭

هیچ وقت سرم رو خم نمیکنم، به خاطر اینکه تاجم میفته...👑🖤 حالا بحث لیاقت به کنار باشه، سعادت میخواد کسی بیاد تو قلبم...😹🤞🔞                                                                          اون آدمی میشم که خودتو فحش بدی چرا نداریش...!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا ندیده بگیرش بچسب به مادرشوهرت..............اصلا هم بدگوییشو نکن....اینجوری خودش خراب میشه

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
مث خاله های ....من کلا باهاشون حرف نزن حتی سلام

فقط بخاطر شوهرمه وگرنه خونه دخترشو رو سرش خراب میکردم ببینه دخالت یعنی چی اخه چیکار ب بچه چهارماهه تو شکم من داره این عوضی از خدا بیخبر خداروشکر همه جا خدام پشتم بوده نذاشته برام اتفاقی بیفته😭😢

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
ای گل گفتی مشکل این گور ب گوریم همینه میخواس دختر اردک خودشو غالب کنه ب شوهر من همه جا هم میگفت دخار ...

وای تو منی یا من توام...شوهرم ب من میگه بانو اصلا اسممو نمیاره بعد اون میترکه وقتی میبینه اینقد منو دوسداره بعد ی بار تو گروه شوهرم گفت بانو اینم دراومد گفت بانو یا چهاردستو پا😑علنن ب من گفت حیوون کثافطیه ک مثلش وجود نداره..

دقیقا همینه بخدا عکس دخترش رو ندارم عین اردک😑

خاله شوهر منم خیلی تو گوش مادرشوهرم خوند ک نیاد خواستگاری من 

اونم تحت تاثیر خواهرش بود مخالفت میکرد خیلی اذیتمون کرد خیلی حرفای نابجایی در مورد من میزد پشت سرم 

تک تک حرفایی ک ب من نسبت میداد دخترش با وضع بدتری انجام داد و اون موقع مادرشوهرم فهمید چ خبره کوتاه اومد 

هنوزم دخترخاله اش مجرده ولی خب کاری بهم ندارن دیگه الان باهام خوبه هوامو داره 

دوری کنین ازش و همسرت ی برخورد جدی بکنه باهاش حد و حدودش رو بهش نشون بده

میشه بگی واسه فندق تو دلیت چیکارایی میکنه؟

همین ک حرصم میده کافیه دیروز بخاطرش زمین خوردم میتونست دستمو بگیره اما نگرفت بعدم با ی لبخند گنده صحنه رو ترک کرد

وای تو منی یا من توام...شوهرم ب من میگه بانو اصلا اسممو نمیاره بعد اون میترکه وقتی میبینه اینقد منو ...

روانی هستن بخدا نمیدونم با حسادت و چشم هم چشمی چی گیرشون میاد من اصن جز آدما حسابش نمیکنماا ولی زورم میاد ب از هم پاشیدن زندگی ما راضیه من واسه بارداریمم نمیخواستم بهش بگم اما وقتی ب مادرشوهرم گفتیم از خوشحالی رفته بود گذاشته بود کف دست اون تازه بهشم تاکید کرده بودیم ب هیچکس نگو چون تازه یک ماه نیمم بود اونموقع😑

روانی هستن بخدا نمیدونم با حسادت و چشم هم چشمی چی گیرشون میاد من اصن جز آدما حسابش نمیکنماا ولی زورم ...

ولش کن بابا بذار ببینه بسوزه...منم زدم ب بیخیالی..همینکه میدونی میبینه خوشبختین حسودس میکنه کافیه 😂

خاله شوهر منم خیلی عوضیه من نزدیک به 7 ساله باهاش قهرم الهی خدا لعنتش کنه اینقدر بلاسر من آورده که اگه بخوام بگم به رومان میشه ولی منم یه بار خوب هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم فوش زیر و بالا شو دادم هنوز که هنوزه باهاش قهرم اون یه چند باری از مادرشوهرم خواسته که مارو باهم آشتی بده ولی زیر بار نرفتم به مادرشوهرم گفتم من اصلا به خواهر تو فک نمیکنم اصلا اونو آدم حساب نمیکنم که بخوام باهاش آشتی کنم منم همیشه از خدا خواستم اون بلاهایی که سرم آورد خدا سر دخترش بیاره 

زمین گرده ازهر دستی که بدن از همون دست پس میگیرن لعنت به آدم های حسود و عوضی حالم ازش بهم میخوره بیشرف کثافتو 🤮🤢🤮🤢

خاله شوهر منم خیلی عوضیه من نزدیک به 7 ساله باهاش قهرم الهی خدا لعنتش کنه اینقدر بلاسر من آورده که ا ...

برن گمشن منم دختر بی زبونی نیستم جلو بقیه جلو روم خوبه پشت سرم عوضیه وگرنه جلوم ی حرکت بزنه منم بد میپیچیدمش

وای تو منی یا من توام...شوهرم ب من میگه بانو اصلا اسممو نمیاره بعد اون میترکه وقتی میبینه اینقد منو ...

چرا داره خاله شوهرم منم یه جنس خرابیه که خدا خودش موند این چه موجودیه که خلق کرده حیف اسم آدم واسه همچین کسایی