2777
2789
عنوان

خونه خریدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027 بازدید | 69 پست
مبارکا باشه   چندخریدید گلم؟ ایشالا  بزرگشم  مخرید   طلا فروختی؟به اسم  ش ...

ممنون عزیزم بله به اسم شوهرمه نه از پس اندازای خودش خریده و البته وامم دوتا گرفته

خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن  
عزیزم مبارکت باشه...چا بچه دار نشی ؟ اخه بچه تا دو سه سال اول که پیشه خودت هست بعدم ایشالا خو نه تون ...

ببخشید من درک نمیکنم میگید تخت بچه بذارید پس زن و شوهر کجا بخوابن ؟ وسط هال ؟ بعد چجوری رابطه داشته باشن ؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=140467894]ببخشید من درک نمیکنم میگید تخت بچه بذارید پس زن و شوهر کجا بخوابن ؟ وسط هال ؟ بعد چجوری رابطه داشته ...

اخه تو یک خواب چیکار کنن؟ بچه ها چون حساسن ودوس دارن اتاق داشته باشن بهتره پدر و مادر از خود گذشتگی کنن 

شروع رژیم

عزیزم مبارک باشه. الان که سرمایه تون رو تبدیل به خونه کردید میتونید هر سه چهار سال یکبار بزرگترش کنی ...

آفرین منم نظر شما رو دارم نهایت اینه میخوای خونه ۸۰ متری دو خوابه بخری بعدا ولی اصل این بود پایه اولیه خونه دار شدن و زدی

نهههههه باغ فیض اسلامشهر اونم چون مرکز خریده گرونه وگرن جاهای دیگه اسلامشهر متری ۸ الی ۱۰ تومنه البت ...

مبارک باشه چون گفتین تهران تعجب کردم.ان شاالله به زودی بهترشو بخرید

[QUOTE=140467894]ببخشید من درک نمیکنم میگید تخت بچه بذارید پس زن و شوهر کجا بخوابن ؟ وسط هال ؟ بعد چ ...

نمیدونم اخه عقلانی نیست . یه خانمی همین شرایطو داشت تاپیک زده بود که وسط هال میخوابیم وسط رابطه دختر ۷ ساله اش بیدار شده اومده اینارو دیده. خیلی شرایط بدیه 

مبارک باشه عزیزم  از بی خونگی بهتره. همونو چند وقت دیگه باید کلی پولشو بدید بخرید. حالا چرا نم ...

خب اسلامشهر جنوب تهرانه دگ جزو تهرانه مثلا زعفرانیه هم تهرانه

خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن  
خب اسلامشهر جنوب تهرانه دگ جزو تهرانه مثلا زعفرانیه هم تهرانه

اره عزیزم به جای باغ فیض گفتن میگم 

آخه باغ فیض وقتی میگید اکثرا پونکو میشناسن ، 

۱۲ تومن فکر کردیم اونجا خریدید ، اخه برای اونجا خیلی پایینه