2777
2789
عنوان

نامزد بی ادب...

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 58 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نامزدمن خیلی مهربونه از گل نازک تر بهم نمیگه چطور اجازه میدی نامزدت بهت بی احترامی کنه ما اصلا دعوا ...

وای چقد حرص خوردم اول پیامت 

دیوونه شدی زده ب کله ات نصف شبی😂

کجا باید نصب کنیم 😂😂😂

😂😂لاناتی🤣

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

ت این ۴ سال ی بار بهم گفت بیخود کردی منم چند روز باهاش حرف نزنم گفتم هروقت یاد گرفتی زود عصبی نشو وجلوی حرف بد زدنتو بگیری بیا دگ چند روز قهر بودیم میخواستمم جداشم ازش دعواهامون زیاد شده بود ولی خداروشکر قول داد خودشو کنترل کنه و اینا الان اصلا دعوا نداریم دعوا هم کنیم سریع جمش میکنه نمیزاره ادامه پیدا کنه ت اعم اگ نامزدت خیلی این رفتارو تکرار کرده و میدونی اگ ی بار تهدید ب جداییش کنی اصلاح میکنه خودشو امتحان کن 

برای خوش بخت شدنم یه صلوات مهمونم کنید ❤❤❤❤❤❤❤😘😘😘😘 
دوس پسرم بوده الان نشون کرده منو

الان که جدی شده قضیتون باید عاقلانه رفتار کنی بحث نکنی منظورم بحث الکیه بعد اینکه اگه اون اعصابش خورد میشه شما ساکت باش بهش محل نده تا اروم بشه بعد بیشتر پشیمون میشه از رفتارش 

🏹🤍

تحربه میخوای من.روش انقدر باز شده ک به پدرو ماررو خواهرامم میگ توروی خودشون کاش فقط فحش بود..یکار کرده ک منم بعداز هفت سال دهنم مثل خورش کثیف شده و مرد زندگیم نمیشنا حرمت ک بشکنه اجازه هرکاری به خودش میده

فحش دادن

خیانت

اعتیاد

دست بزن

اینا همش کاراییه ک اصلا نباید مرتکب بشی چون وقتی بار اول انجامش دادی دفعات بعدی برات قبحی نداره

♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️