amirparsa1395 مدیر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 321 عنوان نوزاد ۴ماهه | مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 19 پست سلام بچه هادخترم۴ماهشه از غروب تاحالا استفراغ میکنهدلیلش چیه؟ شیرخشک میخوره. مامانه شیطونکا 👧👦 1399/03/20 | 00:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شلوارکردی عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 1294 ن گلم بیخیال نیستم اخه ۷.۸ روزپیش بردم دکتر بخاطر اگزما صورتش دکتر گفت حساسیت ب پروتیین گاو داره ش ... اگزما نشده خب؟؟پی پیش تغییری نکرده؟؟تا صبح صبر کن شاید از شیرشهبعد ببر پیش خودش ببین چی بهت میگهببخش بهت گفتم بیخیال و... من به نی نیا خیلی حساسم
amirparsa1395 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 321 اگزما نشده خب؟؟ پی پیش تغییری نکرده؟؟ تا صبح صبر کن شاید از شیرشه بعد ببر پیش خودش ببین چی ... اشکالی نداره گلم.چرا عزیزم اگزما شده بود و مدفوعشم عوض شده بود برا همین شیرشو گفتHAبگیر حساسیت داره.گرمش گرفتم یکم ی نیمساعته دیگه استفراغ نکرد خوابید. مامانه شیطونکا 👧👦
شلوارکردی عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 1294 اشکالی نداره گلم.چرا عزیزم اگزما شده بود و مدفوعشم عوض شده بود برا همین شیرشو گفتHAبگیر حساسی ... عزیزم مراقبش باش فداش بشم کوچولوی ناز مامانی مرسی که به فکرش بودی و بخاطرش تاپیک زدیبوس بوس💜💜😘😘😘🧚♀️🧚♀️🧚♀️
اردیبهشت_رویایی عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 25532 ن تا یکماه پیش میخورد بعد قرص برای کیست مصرف کردم اصلا دیگه نخورد.البته از اول کمکی میخورد شیر خشک گفتم شاید چیزی خوردی حساسیت داده اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️