2777
2789

یعنی پدرتون دلش برای آینده ی  دخترش نسوخت.. شما باهاش صحبت کنین و دلش رو بدست بیارین  ... بیچاره مادرتون چقدر از لحاظ روحی آسیب دیده.. اون زنه ی بیشعور و هرزه نمی دونه این مرد متاهله و نباید وارد زندگیش بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده خدا من مچ بابا بزرگمو با ٧٠سال سن گرفتم اينقدر ناراحت نبودم كه تو هستي

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بچه ها لایکم کنید مرسی

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.

دلتون خوشه النی زنا دوراز این جمع دنبال منبع درامد اینجورین خدا لعنتشون کنه والا ما شونزده سالمون بود لی لی بازی میکردیم النی دختر ۱۶ ساله با شوهر ۳۳ ساله من که شپش تو جیبش ر نمیزنه ریخته روهم شوهر من النی میره اوجا خانواده دخترهم همایت میکنن قشنگ جا واسشون پهن میکنن