2777
2789
عنوان

💕رشته پزشکی💕

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 93 پست
دوتا دوست عزیزی ک پزشکی میخونید از کی شروع کردین روزی چند ساعت مطالعه داشتین واسه کنکور؟؟

من از پیش دانشگاهی جدی برا کنکور خوندم قبلشم درسم خوب بود درسخون بودم .

۷ ساعت اینا بود با درس مدرسه بعد عید ۱۲_۱۳ساعت 

اگرم در نگشایی...ز ره بام در آیم...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سهمیه ایثارگری اینا معمولا زودتر کاراشون حل میشه دیگ 

من هیچ کدوم از اینا نییتم ک

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍
ببین عزیزم اگه کلن به درس خوندن علاقه داری و در خودت میبسنی دوست داری کل جوونیت صرف درس خوندن کنی بر ...

نچ اهل درس خوندن نیستم زیاااد

ب خاطر پول نمیرم ب خاطر کمکم کردن میرم

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍
اطراف کلان شهرا میدن 

راستی فامیلت چیه؟

تو تبریز حانم البوطاها میشناسی

منم نیستم  هیچ سهمیه ای ندارم  سهمیه مال ضعیفاس  نون بازوی خودتو بخور

ششور نداری مگ؟

نباید اهل درس خوندن باشی باید جوووووووونتو بدی واسه درس خوندن بزرگترین تفریح و لذتت درس خوندن باشه

😞😞