dokhtar_didak مدیر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 1838 عنوان 💕رشته پزشکی💕 | مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 93 پست خیلی سخته؟یه کتابایی معرفی کنید ک بتونن بهم کمک کننو میخوام با چشم برم سراغش تا پشیمون نشممیشه بهم اطلاعات بدید دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞 الحمدالله.🤗. میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍 1399/03/20 | 00:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
emem123 عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 10765 من پشت کنکور بودم از سال قبلش پیش زمینه داشتم سفید نبودم مرداد شروع کردم پایتون خیلی قوی بود؟
دکتر_سین عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 1073 دوتا دوست عزیزی ک پزشکی میخونید از کی شروع کردین روزی چند ساعت مطالعه داشتین واسه کنکور؟؟ من از پیش دانشگاهی جدی برا کنکور خوندم قبلشم درسم خوب بود درسخون بودم .۷ ساعت اینا بود با درس مدرسه بعد عید ۱۲_۱۳ساعت اگرم در نگشایی...ز ره بام در آیم...
dokhtar_didak مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 1838 سهمیه ایثارگری اینا معمولا زودتر کاراشون حل میشه دیگ من هیچ کدوم از اینا نییتم ک دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞 الحمدالله.🤗. میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍
دکتر_سین عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 1073 ولی داخل کلان شهر نمیدن اطراف کلان شهرا میدن اگرم در نگشایی...ز ره بام در آیم...
dokhtar_didak مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 1838 ببین عزیزم اگه کلن به درس خوندن علاقه داری و در خودت میبسنی دوست داری کل جوونیت صرف درس خوندن کنی بر ... نچ اهل درس خوندن نیستم زیااادب خاطر پول نمیرم ب خاطر کمکم کردن میرم دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞 الحمدالله.🤗. میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍
دکتر_سین عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 1073 من هیچ کدوم از اینا نییتم ک منم نیستم هیچ سهمیه ای ندارم سهمیه مال ضعیفاس نون بازوی خودتو بخور اگرم در نگشایی...ز ره بام در آیم...
dokhtar_didak مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 1838 اطراف کلان شهرا میدن راستی فامیلت چیه؟تو تبریز حانم البوطاها میشناسی دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞 الحمدالله.🤗. میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍
دختر_باوفا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 12123 نچ اهل درس خوندن نیستم زیاااد ب خاطر پول نمیرم ب خاطر کمکم کردن میرم نباید اهل درس خوندن باشیباید جوووووووونتو بدی واسه درس خوندنبزرگترین تفریح و لذتت درس خوندن باشه
emem123 عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 10765 نچ اهل درس خوندن نیستم زیاااد ب خاطر پول نمیرم ب خاطر کمکم کردن میرم اگه اهل درس خوندن نیستی موفق نمیشی گلم
dokhtar_didak مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 1838 منم نیستم هیچ سهمیه ای ندارم سهمیه مال ضعیفاس نون بازوی خودتو بخور ششور نداری مگ؟ دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞 الحمدالله.🤗. میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍
دکتر_سین عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 1073 راستی فامیلت چیه؟ تو تبریز حانم البوطاها میشناسی نه نمیشناسم اگرم در نگشایی...ز ره بام در آیم...
dokhtar_didak مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 1838 نباید اهل درس خوندن باشی باید جوووووووونتو بدی واسه درس خوندن بزرگترین تفریح و لذتت درس خوندن باشه 😞😞 دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞 الحمدالله.🤗. میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍
dokhtar_didak مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 1838 چی شوهر دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞 الحمدالله.🤗. میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍
دکتر_سین عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 1073 نباید اهل درس خوندن باشی باید جوووووووونتو بدی واسه درس خوندن بزرگترین تفریح و لذتت درس خوندن باشه سال چندی اگرم در نگشایی...ز ره بام در آیم...