2821
2789
عنوان

بدبخت😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 26 پست

لغو کاربری شده؟چون جستجو کردم نبود

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لینک بده

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

نمی دونم یه عده فازشون چیه میان نظر سنجی میگیرن حالا بعضی ها هم چنان الکی همدری میکنن وتایدش میکنن من هم با شما هم نظر هستم چند روز پیش خانم میگه شوهرمو به خاطر حمل مواد گرفتن بقیه نمیگن خوب کارش اشتباه بوده میگن سرزنش نکنید شماتت نکنید سر شما هم میاد اخه کارش از دم غلط بوده توجیهی نداره حالا یکی هم میگیه درامدش خوبه ها حیف شوهرتو گرفتن پول قاچاق رو دارمد میگیه بعد میگن چرا بچه ناخلف شد. چون لقمه حرام بوده این خانه از پایبست ویران است.

آخه جای آبجی کوچیکمه البته دور از جون ابجیم😑

ببین یاد بگیر مداخله نکنی طرف نظر خواسته نظرتو گفتی رد کرده تمام،اینکه تو میای اینقدر بهش فکر میکنی خودتو عذاب میدی 

ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
2790
2823
2791
2779
2792