2777
2789
سرویس قابلمه  .......غذاخوری لیوان پارچ  سرویس دم کنی یخچال  گاز لباسشویی سروی ...

سرویس قابلمه و غذاخوری و پارچ و لیوان و لباسشویی ودکوری و پشتی و پتو بالش و اینارو دارم انواع ظروف و خریدم ولی فک میکردم وسیله برقیای بزرگ با شوهرمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام

بنظرم بیشتر عقد نمون

ازدواج کنین

تا ایشالا یواش یواش هم خونتونو بسازین

بنظذم زیر یک سقف برین بهتره تا اینکه منتظر خونه بمونین

خیلیا خونه ندارن اما تو خونه اجارع ای هستن

شما خب ظاهرن خداروشکر زمین هم دارین

دیگه به مرور میتونین بسازین

عاقبتتون بخیر باشه ایشالا

اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست....

سلام عزیزم

خوبی

برا قضیه جاریت ک خیلی پیش شوهرت راحته و... ک گفتی در عذابی، به شوهرت چیزی گفتی؟؟؟؟؟

چی شد آخرش؟

جاریت همچنان خونه مادرشوهرته؟

سلام عزیزم خوبی برا قضیه جاریت ک خیلی پیش شوهرت راحته و... ک گفتی در عذابی، به شوهرت چیزی گفتی؟؟؟؟ ...

سلام عزیزم شوهرم بهتر رفتار میکنه و جاریم فعلا رفته ولی فقط چند روز رفته باز برمیگرده

البته همین امروز شوهرم رفت جواب ازمایش جاریمو گرفت باز باهاش دعوام شد گفت من بخاطر داداشم رفتم نمیدونم حق با کدوممونه دقیقا ولی دوس نداشتم بره

سلام عزیزم شوهرم بهتر رفتار میکنه و جاریم فعلا رفته ولی فقط چند روز رفته باز برمیگرده البته همین ام ...

من خب تو زندگیتون نیستم

ولی چندتا ایده دارم با شرایط خودتون بسنجشون اگه خوب بودن بهشون عمل کن

اینکه جاریت پیش شوهرت، رفتارهایی مثل اینکه بلند بگه پریود شدم، یا جلوی ماشین میشه یا کلا رفتارهایی که مشخصه تابلو هستن و از یه زن بعیده این کارا رو کنه و به دور از انسانیته، روی خوش نشون نده، طوری که هم جاریت متوجع بشه هم شوهرت بفهمه تو بدت میاد، مثلا صورتتو ترش کن، یا مثلا حالت تعجب بگیر و بگو هیییسس زشته مردا بفمن پریودی و..... 

ولی مثلا برا جواب آزمایش و کارهای عادی که الان شوهرشو نیست و ب کمک نیاز داره،زیاد حساسیت نشون نده

وگرنه بعدن ممکنه شوهرت تو رو حساس خطاب کنه و بهت بگه تو برا همه چیییز حساسی

اگه اینجور بشه، دیگه حق رو ممکنه بهت نده

پس سعی کن برا همممممه چیز، عکس العمل منفی نشون ندی

در کل حرفم اینع: برا رفتارهای غیر مناسب و خارج از عرف، عکس العمل نشون بده.... برا رفتارهای عادی و کارهای عامیانع، بی تفاوت باش

طوری که شوهرت و جاریت بفهمن که تو آدم حساسی نیستی بلکع واقع نگری هستی