2777
2789
مرسی عزیزم وای باورم نمیشه باید زایمان کنم خیلی میترسم

ای جانممم🤣😂😂اصلاااانترس گلم بترسی بدترررر درد میکشی خودتواماده کن کمکم داری مامان میشی😍👶🤱

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
اهان اول برم آزمایش خون بعد سونو اخه خیلی دوس دارم بدونم چند ماهشه  اخه خواهرم اینجوری بود که ...

گلم اول برو آزمایش خون بده بعد برو دکتر

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانممم🤣😂😂اصلاااانترس گلم بترسی بدترررر درد میکشی خودتواماده کن کمکم داری مامان میشی😍👶🤱

ازامروز پیاده روی کنم و ماساژ با روغن داشته باشم خوبه

اخه واقعا میترسم

خودم نظرم سزارین هستش اونم بی هوشی ولی شوهرم اصلا نمیذاره میگه میخوای زایمان اپیدورال داشته باش یا زایمان در آب ولی فقط طبیعی

ازامروز پیاده روی کنم و ماساژ با روغن داشته باشم خوبه اخه واقعا میترسم خودم نظرم سزارین هستش اونم ...

وسیله سنگین بلند نکن زیاد خم و راست نشو مثلا بخوای فشار بیاری به خودت

نگرانم نباش 

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
ازامروز پیاده روی کنم و ماساژ با روغن داشته باشم خوبه اخه واقعا میترسم خودم نظرم سزارین هستش اونم ...

ن اصلازیادپیاروی نداشته باش  ورزشات وتحرکاتتوبزار هفته ۲۰ ب بعد وگرن خدایی نکرده زایمان زودرس مبتلامیشی همون کاراخونه کافیه خیلی هم خم وراست نشو روغن هم بزار وقتی دیدی شکمت داره بزرگ میشه وترک برمیداره ک الهی برنداره واگه مث من خارش سینه گرفتی اصلانخارونش چربش کن

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
ن اصلازیادپیاروی نداشته باش  ورزشات وتحرکاتتوبزار هفته ۲۰ ب بعد وگرن خدایی نکرده زایمان زودرس م ...

جدی پیاده روی زایمان زودرس میاره 

شنیدم برای زایمان طبیعی حتما باید از هفته های اول پیاده روی داشته باشیم 

جدی پیاده روی زایمان زودرس میاره  شنیدم برای زایمان طبیعی حتما باید از هفته های اول پیاده روی ...

خب پس ببین دکترت چی میگه اخه من دکترم گفت اویل بارداریت خیلی ورزش و پیاده روی ... نکن چون باعث میشه زودتردهانه رحمت باز بشه