2777
2789

از بس ماسک استفاده کردم جای ماسک روی بینی و پایین چشمم مونده😷 ، الان که هوا گرم شده وقتی تو ماسک تنفس میکنیم کلافه و خسته کننده شده 

روز شمار جدید واسه خودم ایجاد کردم مثلا من بوتیک دارم مشتری میاد ماسک نزده عطسه میکنه اون روز رو تیک میزنم میرم بازار کار دارم اون روز رو تیک میزنم تا ۱۴ روز میشمارم

هی علایم جدید کرونا رو میخونم میگم عه دیدی اون موقع سرگیجه داشتی نگو کرونا بوده کلا دیگه شکمم قلقل میکنه فکر میکنم علامت کرونای مخوفه😫

ناخنام کوتاه کوتاه شده از بس ضدعفونی کننده استفاده کردم پوست دستم خشکه وپوسته پوسته شده🙀

و پوست صورتم بخاطر شستشوی مداوم از چرب تبدیل به پوست خشک شده 

و ناراحت کننده اینه که چهارماه گدشته و دانشمندا مدام میگن تا واکسنش بیاد ۱سال طول میکشه خوب لامصبا ۴ماه از شیوعش تو ایران فقط داره میگذره

شماها چه میکنید چکارای جدیدی میکنید بگین؟!

گفتگو#  

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روز اولی که بعد سه ماه قرنطینه از خونه برای خرید مایحتاج رفتم فروشگاه نزدیک خونه انقد گریه کردم که نگو خودمو خریدامو لباسامو همه تو حموم شستم حتی کفشامم شستم بعد دستگیره های در کوچه خونه کلید همه رو الکل زدم اما الان راحت بیرون میرم ماسکم نمیزنم😆😅

من و بچه هام همچنان در خانه مانده ایم

فقط شوهرم مجبوره بره سر کار وقتی میاد لباساشو بیرون در میاره و سریع میره حمام 

خیلی تو خونه رعایت میکنه و فاصله میگیره 😩

خریدامو ضد عفونی میکنم😥

دیوانه نشیم صلوات

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   

خانمهایی که میگید بی خیال شدید

برای همین بی خیالیه که آمار رفته بالا

بقیه رو هم درگیر میکنید

لطفا بخاطر سلامتی خودتون و بقیه مراعات کنید

خانمهایی که میگید بی خیال شدید برای همین بی خیالیه که آمار رفته بالا بقیه رو هم درگیر میکنید لطفا ...

نرفته بالا

اونوقت که 3200 رسید چند ماه قبل کلا 7 هزار تست میکردن

دیروز 25 هزار تست انجام شده 2300 مثبت بوده که 800 تاش خوزستانه

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

من که این چهار ماه انقدر استرس کشیدم چند روزه دست و پاهام بی حس میشه الانم یه نقطه قفسه سینه م میسوزه

شدم مضحکه همه  انقدر شستم و بیرون نرفتم تبدیل شدم به یه آدم وسواس مریض باید برم روانپزشک که اونم میترسم 

خوش به حال اونها که بی خیال بودن و هیچیشون نشد 

نرفته بالا اونوقت که 3200 رسید چند ماه قبل کلا 7 هزار تست میکردن دیروز 25 هزار تست انجام شده 2300 ...

نسبت به یکماه پیش که مردم ترس و واهمه داشتند و رفت و آمد نمی کردند بالا رفته است