2777
2789
منم میگم دیگه  تمکن مالی میخواد

اثبات تمکن مالی مسئله بسیار ساده ایست. کافیست لیست اموال منقول خودتان را آماده کنید، اسناد آن را ترجمه کنید و دارایی های بانکی تان را معادل سازی کرده و صورت حسابتان را به زبان انگلیسی در هنگام مهاجرت همراه داشته باشید. برای سال 2016 برای یک نفر مبلغ 14850 دلار و برای خانواده دو نفره 20025 دلار و برای خانواده سه نفره 25200 دلار کافیست. گردش حساب مهم نیست. مانده موجودی حساب کافیست، 20 الی 25 هزار دلار برای سال 2020

خیلی پول کلان که نمیخواد فقط مهم ثبت نام اولیس و بعدش شانس

میدونم هوامو داری.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اثبات تمکن مالی مسئله بسیار ساده ایست. کافیست لیست اموال منقول خودتان را آماده کنید، اسناد آن را ترج ...

خوش به حالت که انقدر پول داری 

ته حساب باید پونصد میلیون باشه برای سه نفر

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

تازه پونصد میلیون رو با نرخ دلار 18 الان گفتم 

دوسال دیگه که فکر کنم دلار رو سی باشه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
خوش به حالت که انقدر پول داری  ته حساب باید پونصد میلیون باشه برای سه نفر

نه والا پولدار نیستم

شما یه نفر درنظر بگیر البته اگر مجردین، اونا که متاهلن و اسمشون دربیاد خرجشون بالا میره

میدونم هوامو داری.....
نه والا پولدار نیستم شما یه نفر درنظر بگیر البته اگر مجردین، اونا که متاهلن و اسمشون دربیاد خرجشون ...

نه ما سه نفریم 

بچه دارم 

نه ما سه نفریم  بچه دارم

ب سلامتی 

انشالله قسمتتون بشه اسمتون دربیاد، واسه هزینشم مطمئن باشید راه زیاد هست باید وکیل بگیرید که بتون راهکار بدن

میدونم هوامو داری.....
من مجردم اگه بخوام با دختر خالم برم چقد پول میخواد؟؟؟؟

نمیدونم، باید با یه وکیل آشنا به امور مهاجرت صحبت کنید، واسه کانادا تحصیلی یه نفر مجرد 300 میلیون میشه برای فوق لیسانس البته بدون هزینه وکیل،

میدونم هوامو داری.....
نمیدونم، باید با یه وکیل آشنا به امور مهاجرت صحبت کنید، واسه کانادا تحصیلی یه نفر مجرد 300 میلیون می ...

مرسی عزیزم

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!

سلام عزیزم من برنده 2021 هستم و الانم منتظرم ایمیل دعوت به مصاحبه ام در آنکارا برام بیاد و باتوجه به روند کند کارهای اداری به خاطر کرونا،پروسه رسیدگی به امور لاتاری در سفارت خونه ها خیلی طولانی شده.اگر شما ام برنده هستید و اطلاعاتی دارید خوشحال میشم در واتس آپ بهم پیام بدید09389191940

2790
2778
2791
2779
2792