2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم باردارم 22 هفتمه خیلیم میترسم از این ویروس نکبت برا منم کلی سوال شده 

منم دارم میمیرم از استرس ۱۰روز دیگه زایمانمه ولی دکترم گفت اجباره تستش اگه مثبت باشه من سز ت نمیکنم میفرستنت بیمارستان دولتی خصوصیا قبولت ندارن

منم دارم میمیرم از استرس ۱۰روز دیگه زایمانمه ولی دکترم گفت اجباره تستش اگه مثبت باشه من سز ت نمیکنم ...

وای خدایا ابن دیگه واسه چی؟؟؟

دکتر به من چیزی نگفته ولی، شاید هنوز زوده که نگفته

اونوقت خود دکتر هم تست میده؟؟؟؟!!😑

اره عزیزم الزامی شده باید رو پروندت باشه

یا خدا 

ازون مرحله هم بسلامت عبورمون بده 

یعنی کسی کرونا داشته باشه نمیزارن بره بیمارستان سرز بشه 

تکلیفش چیه

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
وای خدایا ابن دیگه واسه چی؟؟؟ دکتر به من چیزی نگفته ولی، شاید هنوز زوده که نگفته اونوقت خود دکتر ه ...

چه میدونم هر سری یه استرس جدید بهمون وارد میکنن. نه دکتره تست نمیده فقط باردارا😢

یا خدا  ازون مرحله هم بسلامت عبورمون بده  یعنی کسی کرونا داشته باشه نمیزارن بره بیمارستا ...

نه میزارن سز بشه ولی بیمارستان دولتی اونم اگه سز اورژانسی باشه، ولی من نمیخوام کسی دیگه سزم کنه دکتر خودمو میخوام😢 اونم تو بیمارستان خصوصی میخوام😢😢 دعا کنین کرونا نداشته باشم

چه میدونم هر سری یه استرس جدید بهمون وارد میکنن. نه دکتره تست نمیده فقط باردارا😢

خیلی تستش سخته

کاش اول آزمایش خون بگیرن اگه مشکوک بود تست اصلی

شما کدوم شهری؟من تا حالا نشنیده بودم

خیلی تستش سخته کاش اول آزمایش خون بگیرن اگه مشکوک بود تست اصلی شما کدوم شهری؟من تا حالا نشنیده بود ...

نه عزیزم دکترم گفت تستش سخته اول میفرستیم عکس قفسه سینه و ریه بگیرن ازت اگه مشکوک باشی تستش😢