2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه چه خوب چه بد این عذاب وجدان تا آخر عمرت با خودت داری، کاری به شرایط زندگیت ندارم که مجبورشدی ولی حالتهای روحی خوبی نخواهی داشت، حتما با یک مشاور مشورت کن تا افسرده گیری نگرفتی و البته روش جلوگیریت هم درست کن، کافیه انتی بیوتیک بخوری تا اثر قرص کمرنگ بشه، برای شما ک ا ن د و م فعلا بهترین راه است.

برام هیچ حسی شبیه تو نیست❤
نه قطعی نیست که هیچ علامتی هم ندارم فقط حال روحیم بده هم خودم سقط کردم

اگه تازه سقط کردی دچار افسردگی شدی آخه یبار تی وی گ میدیدم خانم دکتر گفت تا ۱۴ روز طبیعیه اگه بعدش خوب نشد برو دکتر دارو بده عزیزم الانم برو پیاده روی بیرون بری برات خیلی خوبه تو خونه تنها نباش که بیشتر بفکر میری و وضع روحیت بدتر میشه

امیدوارم زودتر خوب شی عزیزم

دل آدم میگیره یکی چجوری داره خودش رو ب آب و آتیش میزنه نمیشه یکی هم با قرص باردار میشه قصد سرکوفت زدن ندارم بهت استارتر چون ممکن هست برای هر شخصی پیش بیاد

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
دل آدم میگیره یکی چجوری داره خودش رو ب آب و آتیش میزنه نمیشه یکی هم با قرص باردار میشه قصد سرکوفت زد ...

همه اینارو به خودم میگم دختر داییم جلو چشمم بود 14 سال خودشو کشت بعد باردار شد اونوقت من فرت و فرت سقط