2777
2789

از وقتی فهمیده ام نماز صبح می خوانی؛

اتاقم پر شده از تسبیح و توضیح المسائل ها...

لاادری#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من می‌خونم عزیزم 

اول وقت 

تاثیرش که ارامش فوق العاده ای میده 

ی سری تاثیرات مثبت  تو زندگی شخصی  هم دیدم ک فکر میکنم از برکت نماز و روزه و قران باشه   یعنی از وقتی شروع کردم  تغییر کرده اوضاع

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

من قضا میخونم ولی بعد حدود ۱۳ سال دوری از خدا و انجام گناه و درد و مصیبت شروع کردم الان ی ماهه می خونم نمازمو تاثیر فقط آرامش روحی بیشتری دارم 

گرچه ازت خیلی دلگیرم ولی هنوزم تو خدای خوب منی💔

منم ازوقتی قرانوشروع کردم استرسم خیلی کم شده قبلاتا۳ماه پیش میخواستم خودکشی کنم توفکرم البته زندگیموبی سرانجام وبه پایان رسیده میدیدم وکم صبرشده بودم ولی الان زمان بهترمیگذره برام یه حاجتیم دارم

من 

عالیه عالیه 

مخصوصا اول وقتش حال دلت خوب میشه

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

بچه هامن بوده روزی که ازدنیابریده بودم ازهمه چی نامیدازمریضی بچه ام بگیرتامریضی مادرم یه جمله بهم آرامش میدادالله واکبرخدابزرگ است حالام چن وقته شروع کردم نمازخوندن خداخیلی کمکم کرده شفای جفتشونوداده خیلی ممنونشم

میگن باکسی که عاشق بوده واردرابطه نشین بوی معشوقه اش که بیادمیزنه زیرهمه چی😭😭😭😭