2777
2789
عنوان

دوس دارم تغییر کنم اما...

186 بازدید | 19 پست

دوست دارم تیپ خودمو داشته باشم حرف زدنم لباس پوشیدنم دوستام اخلاقم و ...

رو تغییر بدم اما از قضاوت شدن میترسم میترسم بگن چی بود حالا نگا برا ما چی شده و چیکا میکنه میترسم از مسخره شدن من قبلا شرایطم جوری بود یا نمیتونستم لباس بگیرم یا لباسایی هم ک میگرفتم ب سلیقه ی خودم نبود و نمیزاشتن هر چیزی بپوشم الان فرق کرده شرایط و وضعمون خداروشکر بهتر شده .راستش بیشتر از متلک دخترعموهام میترسم همیشه تیک و متلک میندازن ب ادم و اصلا دوس ندارن یکی بهتر از خودشون باشه و چون خیلی رو دارن میترسم بهم چیزی بگن و شخصیتم خورد شه 

حرفای منفی ذره ای برام مهم نیست

مردم همیشه حرف میزنن و همونا تو مشکل

پشت ادمو خالی میکنن پس بیخیال

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفای منفی ذره ای برام مهم نیست مردم همیشه حرف میزنن و همونا تو مشکل پشت ادمو خالی میکنن پس بیخیال

من خیلی حرفای منفی میشنوم همیشه همیشه شاسد باورت نشه خیلی کم شاسگید سالی دو سه بار یکی بهم ی حرف مثبت بزنه و بهم انرژی بده حتی خانوادمم همیشه انرژی منفی میدن و من هیچوقت نتونستم مطمین باشم ک حتی شرایط اگه بد بشع یکی پشتم هست همیشه میترسیدم از خودم دفاع کنم

اصلا برای تو مهم نباشه حرف مردم مگه انسان چقد میخواد زندگی کنه 😘😊😉

هر وقت برای حرف مردم زندگی نکردی اونوقت بگو زندگی کردم 😉

اینجوری خودت خودتو میشکنی! شاید الان اونا بگن ببین وضعشون تغییر کرده ولی بازم اون لباسا رو میپوشه 🙄😒 مردم هر جوری باشی یه چیز میگن دهنشون بسته نمیشه! 

ولی لطفا نامهربون و مغرور نشو 😉

من خیلی حرفای منفی میشنوم همیشه همیشه شاسد باورت نشه خیلی کم شاسگید سالی دو سه بار یکی بهم ی حرف مثب ...

خیلی اعتماد بنفست پایینه ظاهرا

رو خودت کار کن ببین با چی حال میکنی 

چی دوست داری هر چی حالتو خوب میکنه دریغ نکن

فقط خودتو دوست داشته باش کم کم قوی میشی

و اعتماد بنفست میره بالا

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
خیلی اعتماد بنفست پایینه ظاهرا رو خودت کار کن ببین با چی حال میکنی  چی دوست داری هر چی حالتو ...

اره فقط جلو خانواده بابام اعتماد بنفسم کمه چون همیشه سرکوبم کردن اما جلو دوستام و خانواده مامانم و شرایطم جوریه باید همش با خانواده پدرم باشم .خیلی تلاش کردم برای اعتماد بنفسم اما جلو ی عده ناخوداگاه خودمو کم میگیرم

اره فقط جلو خانواده بابام اعتماد بنفسم کمه چون همیشه سرکوبم کردن اما جلو دوستام و خانواده مامانم و ش ...

همش تکرار کن من زیبا تو دل برو و دوستداشتنی هستم

کم کم باورت عوض میشه و حرفای دیگران بی اهمیت

من خیلی حرفای منفی میشنوم همیشه همیشه شاسد باورت نشه خیلی کم شاسگید سالی دو سه بار یکی بهم ی حرف مثب ...

کتاب بخون اهنگ های که انرژی مثبت میدن گوش بده!! داخل گوگل سرچ کن تیکنیک های تقویت اعتماد به نفس! خودت به خودت انرژی بده! ورزش کنه(ورزش برای روحیه خیلی خوبه 👍)آشپزی اگه دوس داری کم کم خانوادت هم تغییر رو حس میکنن و دیگه اون حرفا رو بهت نمیزنن! هر وقت دلت گرفت بیا با ما حرف بزن کلی انرژی بگیری 

تو_لایق# _بهترینی

کتاب بخون اهنگ های که انرژی مثبت میدن گوش بده!! داخل گوگل سرچ کن تیکنیک های تقویت اعتماد به نفس! خودت به خودت انرژی بده! ورزش کنه(ورزش برای روحیه خیلی خوبه 👍)آشپزی اگه دوس داری کم کم خانوادت هم تغییر رو حس میکنن و دیگه اون حرفا رو بهت نمیزنن! هر وقت دلت گرفت بیا با ما حرف بزن کلی انرژی بگیری 

تو_لایق# _بهترینی

فدات 😘  هیچ وقت خودتو دست کم نگیر مردم طوری تو رو میبینن که خودت بهشون معرفی کردی! راستی دانش ...

پشت کنکوری ام ۲۰ سالمه

میدونی تجربه ی اینو داشتی ک ی عده ی خاص باشن ک میخوان کوچیکت کنن ؟؟من ی نفر هست ک اینجوری دلیل اصلی اعتماد ب نفس نداشتن من اونه فک میکنم اگه اون نباشه همه چی عالیه اما اون خیلی ب من نزدیکه و من نمیتونم حذفش کنم .حتی اگه من کاری ب کارش نداشته باشم باز نیشو کنایه میزنه مثلا ی بار بهم گف اگه داداشت نبود شما هیچی نبودین اخه اون ی چند وقتی خرج مارو میداد 

پشت کنکوری ام ۲۰ سالمه میدونی تجربه ی اینو داشتی ک ی عده ی خاص باشن ک میخوان کوچیکت کنن ؟؟من ی نفر ...

اینقد درس بخون که دانشگاه عالی قبول بشی بعدش مستقل بشی و به هیچکس نیاز نداشته باشی 

تو# _میتونی 

بهش بگو خداروشکر خدا بهم یه داداش گل داده! اون داداش داره چجور ادمیه؟؟؟ بعد بهش بگو این  موضوع فقط و فقط به خانواده مربوطه نه هیچکس دیگه! خودش دیگه میگیره!

بودن کسایی که میخواستن منو خورد کنن ولی من از بچگی جسور و با اعتماد به نفس بودم هیچکس هم حریف زبونم نمیشد و نمیشه 😁😁😁😁