2777
2789
عنوان

تولد دوستم...

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 23 پست
اگ میاد نه بی خیال بابا مسئول ناراحتی بقیه تو نیستی خب ناراحت نشه دوستت باید قبول کنه تو رو با یا ...

گیری کردم بخدا...

بنظرم دوستم ناراحت شه بهتر از اینه که این اجازه رو به یار بدم که میتونی تو هم با اکیپ دختر بری بیرون

ارع...

پس به دوستم میگم من یا با اون میام یا نمیام... چون خودم دلم نمیخواد تو جعی که پسر هس باشم... 

اسم اونم نمیارم که فکر نکنه اجازه ندارم...

😂🙊 الان خوندم منم تو شرایط تو بودم قبلا ولی واقعا مهمونی مختلط خط قرمز بوده واسمون ترجیح دادم به ...

اخه میتونیم هم با هم بریم...

ما تکی اجازه نداریم بریم وگرن با هم میریم با اکیپ بیرون مسافرت با تور... 

اصلا نمیشه نرم تولد. کیک تولدو من باید درس کنم ینی 15-16 نفر منتظر کیک منن...

کاش میشد منم نرم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیری کردم بخدا... بنظرم دوستم ناراحت شه بهتر از اینه که این اجازه رو به یار بدم که میتونی تو هم با ...

اره حتما همین کارو بکن

به دوستت بفهمون ک تو و یارت نمی تونید جدا شید پس باید قبولش کنه

اگرم قبول نکرد اصلا نرو 

چون انتظار داری از یارت اونم تو همچین موقعیتی همین کارو بکنه دیگ

اخه میتونیم هم با هم بریم... ما تکی اجازه نداریم بریم وگرن با هم میریم با اکیپ بیرون مسافرت با تور. ...

از اول نباید قول کیک میدادی😁 توام مثل بقیه مهمونا بی دردسر و بدون مسئولیت میرفتی بهتر بود

اگه به یار بگی همراهیت کنه و بیاد که چه بهتر (مهم نیست دوستت ناراحت بشه، چون توام زندگی و شرایط خاص خودتو داری) ولی اگه یار دوست نداشته باشه و بگه نریم قید تولد رو بزن

محیا خانوم هستم🤪😎