2777
2789
عنوان

دعوا کردیم بهش پیام دادم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 5448 بازدید | 229 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یکی دوبار بد جورریدم بهشون😂

من هیچوقت جواب نمیدم اولا بخاطر سن و سالشون دوما بخاطر اینکه یا من مهمون اونام یا اونا مهمون منن....

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁
چقد زبون شما نیش داره خیلی واسم عجیبه انگار با همه دعوا داری من تا حالا خاننده خاموش بودم الان یکی د ...

اره برا منم عجیب و جالبه🤔🤔 ولی میگه شوخی میکنم و دوستامن  و چیزی تو دلم نیست و.... انگاری طرفدارم زیاد داره.  کپی مادر شوهر منه🤣🤣🤣حالا ما نصف ایشون خشانت ب خرج بدیم به ۴ جهت اصلی تعلیق میشیم

والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)
اره واقعا رو چه حسابی اینو میگن اخه یه دختر چرا باید با خودش این کار رو کنه

مهم خودتی و خدات عزیزم⁦☺️⁩ خدا وقتی درد میده خودشم درمانشو میده اصن نگران نباش ناراحتم نباش دوستم

همسرم دلیل من است. 💜🌱
خدا منو دوست نداره منو تصلا نگا نمیکنه

منم همین فکرو میکنم ولی یجایی یجوری دستمو گرفت و ثابت کرد ک دوستم داره اصن باور پذیر نبود برام حسابی غافل گیر شدم انشالله واس توام پیش میاد مطمعنم اینو 😍

همسرم دلیل من است. 💜🌱