2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی در این حد روش حساب کردی؟ خب چرا ازدواج نمی کنید ؟

ببین من یه ازدواج ناموفق داشتم ۲سال ازم کوچکتر بود عهد کردم با کوچکتر از خودم نباشم چون تو سرم میزنه.حالا صاف بعد طلاق با این آقا آشنا شدم.زمانی فهمیدم کوچکتره ک دیگه دلبسته شده بودم.براش مهم نبود و نیس ک بزرگترم.اون قلدری میکنه.خخخ.

همون اول پیشنهاد داد گفتم ن من چوب خوردم و بسمه.جرات نداشتم خب.بعدش قرار شد فقط دوست باشیم منم قبول کردم چون واقعا مورد اعتمادمه.

اما الان من واقعا شیفتش شدم شرایطش اجازش نمیده پا پیش بذاره.از نظر  مالی خیلی پایین ترن.اما من برام مهم نیس.خودش میگه نه من جرات ندارم.از اون ورم همیشه میگفت یه چشمم نمیبینه من فک کردم مسخرم داره.اما حالا فهمیدم واقعا یه چشش نمیبینه.اما بازم دوسش دارم.خیلی هم غصشو میخورم.چون بابای پولداری نداره حامیش باشه.با کار بنایی هم ک نمیشه ب جایی رسید.شاید باورت نشه اما بازم دوسش دارم.پسر خوب و سالمیه.عقل و منطقشم درست اما بخاطر رفیق دبیرستانیش یه چشمش از دست داده.هیچ جا هم قبولش نمیکنن برا کار

ببین من یه ازدواج ناموفق داشتم ۲سال ازم کوچکتر بود عهد کردم با کوچکتر از خودم نباشم چون تو سرم میزنه ...

همه خوبی هاش و بدی هاش 

توی دوتا ستون مختلف بنویس 

ببین کدوم بیشتر هست 

بعد تصمیم بگیر

نه بدی منظورم نکته منفی که باعث میشه دودل بشی  مثلا میگی شغل اش دوست ندارم  راستی حقوق ا ...

شغلش مشکلی ندارم.شاگرد بنا ک زیاد حقوق نداره.حتی میدونم پولشو بعضی صاحب کارا ب وقت نمیدن.من همین ک میدونم مشتاقه کاره بسمه.همین ک میدونم تمام تلاششو میکنه بسمه.میدونم پسری نیس ک رد ولگردی داشته باشه.اهل نماز و قرانه.خدا رو فراموش نمیکنه.اما شانسش خب برا چشمش نمیتونه سر کار دولتی بره.خودم تشویقش کردم بره دنبال بیمه.

عزیزم چقدر دوستش داری🙋♥

خیلی خیلی.جوری ک اگ بگه مثلا من دارم میرم ۱۵کیلومتری کاری هست انجام بدم من دیگه بدجور دلتنگم.خودشم اینو فهمیده.همین قد بدونم تو شهر نیس بیتابم.کسی ندونه فک میکنه۲۴ساعت ور دلم بوده

نه بدی منظورم نکته منفی که باعث میشه دودل بشی  مثلا میگی شغل اش دوست ندارم  راستی حقوق ا ...

تو خانواده ای بزرگ نشده ک محبت رو ب رو بیاره.این موردش بعضی وقتا اذیتم میکنه.میگم بابا یه عزیزمی.یه قربونت بشمی چیزی بهم بگو.میگه من نمتونم.خو واقعا هم نمتونه.وقتی کسی اینجوری باهاش حرف نزده اونم سختشه.درکش میکنم.

در این مورد زیاد سر ب سرش میذارم.خخخ 

تو خانواده ای بزرگ نشده ک محبت رو ب رو بیاره.این موردش بعضی وقتا اذیتم میکنه.میگم بابا یه عزیزمی.یه ...

تو رفتارش ببین 

قبول دارم زن ها خیلی دوست دارن بشنون 

ولی وقتی مردی تو رفتارش داره بهت ثابت میکنه دیگه نیاز نیست که 

مثلا مردهایی هستند که چرب زبونن و الکی هی مداااام میگن این کلمات ... اونا هم خوب نیست 

همیشه چه زبونی چه رفتاری از ته دل باید باشه 

این ببین از ته دلش دیگه کافیه