2777
2789
عنوان

مسخره کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 22 پست
چمیدونم میترسم بدتر شه شوهرم اصلا از حرفای خاله زنکی بدش میاد بر عکس به من بد میشه    

خوب خودت به برادر شوهرت محترمانه بگو که لطفا بامن شوخی نکن اصلا بی خود درمورد اندام زن برادرش نظر میده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به جهنم بدشون بیاد . بگو مانکن بودن مده . مردم میلیونی خرجه مانکن شدن میکنن. من خودم تقریبا متناسبم ولی بعضی وقتا یسریا میگن لاغر شدی خراب شدی با خنده میگم هر کس خودش نمیتونه خوش اندام بشه از خوش اندامها ایراد میگیره. 

توی روی خودش محترمانه مطرح کن بگو دلخور میشی اگه زد به کولی گری تو هم از در شست و شو در بیا براش&nbs ...

خوشبحالت من که اصلا نمیتونم یادم میره چی بگم بعد که میام خونه خودخوری میکنم به خودم فوش میدم  

دخترم دلتنگتم😭💔
 خوشبحالت من که اصلا نمیتونم یادم میره چی بگم بعد که میام خونه خودخوری میکنم به خودم فوش میدم ...

منم اونقدر ها اولش نمی تونستم جواب بدم فقط می اومدم با شوهرم دعوا میکردم که چرا فلانی اینو گفت اون هم همیشه ازم دفاع میکرد میرفت با خانواده اش بحث میکرد خانواده اش هم بیشتر حرصی میشدن اذیتم میکردن کم کم یاد گرفتم خودم جواب بدم محترمانه اگه حرف شون هم توهین آمیز بود منم توهین میکنم مثلا یه سری بحث رو بالشتی بود گفتم مامانم این رو بالشتی ها رو درست کرده مادر شوهر بیشعورم دهنش کج کرد گفت عیییییی چقدر مامانت بدسلیقه است اینا زشت هستن منم فوری گفتم اره اتفاقا منم توی سلیقه ام مثل مامانم هستم کج سلیقه ام وگرنه خانواده شما رو انتخاب نمی کردم که خودش جا خورد و سریع حرفو عوض کرد 

با خط کل اعضای خانواده و فامیل عضو شدم یا قطع دست رسی  شدم یا پس ورد یادم رفت یا کلا تصمیم گرفتم دیگه نی نی سایت نیام دوباره بعد مدتی دلم تنگ شد با اکانت جدید برگشتم یا یه بار هم خطر لو رفتن بود چون تایپیک های جنجالی زده بودم از ... حالا بماند خلاصه خواستم بگم اینجا حق آب و گل دارم از سال ۹۰ که دوقلو هام دنیا اومدن منم اینجا هستم     
منم اونقدر ها اولش نمی تونستم جواب بدم فقط می اومدم با شوهرم دعوا میکردم که چرا فلانی اینو گفت اون ه ...

آفرین دختر ،، وای ولی من مادرشوهرمو  دوسش دارم  چون هیچ وقت دیگه این بی احترامی ها رو به خانواده ام نمیکنه

دخترم دلتنگتم😭💔
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز