2777
2789

بچه ها دقت کردین این دو روزه هر تاپیکی 

میره تو پربازدید میترکه

یه نفر چندروز پیش یه کامنت گذاشته بود

به یکی گفت 

من ده تا اکانت دارم

هرتاپیکی میره تو پربازدید 

میرم با اون ده تا اکانتم گزارش میزنم 

که حذف شه

الانم دیدم تاپیکای پربازدید میترکن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرچی تاپیک لوس و آبکیه میمونه 

تا میای یه باحال پیدا کنی نرسیده به ص۲ ترکیده بعنی چی اخه

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
من فکر میکنم کار اونه

اون کیه خواهر جان😂

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

خاک تو مخ اونی که ده تا اکانت درست کرده که بیاد تاپیکارو بترکونه

حسود.نباشیم#  

منگول.نباشیم#  

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

دوست دارم بدونم چندتا گزارش تاپیک رو‌میترکونه

چه مخی داسته😄فکر من ب اینجاها نمیرسید. طفلی حروم سده.😄کاش جاهای بهتر از مهرش استفاده میکردیم

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞