من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
دوستم امروز میگفت یکی از فامیلاشون پیش یه دعانویس رفته کارش عالیه میگفت شوهرش ولشون کرده بود رفته با زنی دیگه دعا نویسه براش دعا نوشت فردا برگشت خانه ش اما خیلی گرون میگیره گفت ۶ میلیون گرفته ،میگفت از کویت مشتری داره
باید لینک را به نی نی یار بگی تا حذف کنه، روزی یه دونه فقط، ساعت های خاصی هم تاپیک حذف بازه، یا از چند نفر مثلا 10 نفر بخواهی برای اون لینک تاپیکت گزارش بزنن
بهترین دعانویس دوستان گلم خودم چندبار ازش دعا گرفتم کارش عالی و سریع جواب میده دعاهای قوی با تیغ انجام میده ... البته بگم باطلسحرهاش یاهمون حصاربندهاش عالیه معرکه خودم محبتی گرفتم بشدت فوق انتظار من عمل کرد
بهترین دعانویس دوستان گلم خودم چندبار ازش دعا گرفتم کارش عالی و سریع جواب میده دعاهای قوی با تیغ انجام میده ... البته بگم باطلسحرهاش یاهمون حصاربندهاش عالیه معرکه خودم محبتی گرفتم بشدت فوق انتظار من عمل کرد
سلام دوستان خوبید یه دعانویس میشناسم کارش حرف نداره یکی معرفی کرده انجام دادم نتیجه گرفتم ۸ماه بود درگیرش بودم بهشون زنگ زدم مشکلمو حل کرد شمارشو به فامیل آشنا دادم اونام مشکلشون حل کرد گفتم بیام اینجا معرفیش کنم هر کس مشکلی داره بهشون زنگ بزنید عالیه کارش
میگن سمت اهواز دعا نویسای خوبی داره بقیه جاها رو ولش
امسال مهر ماه منم معلم پایه پنجم هستم و به هدف قشنگم میرسم😍😍برام دعا کنید بچه ها🫂🤍پنجشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۴ ازمون استخدامی اموزگاری رو دادم ، بعدش جوابا رو چک کردم عمومی و تخصصی رو خوب جواب ندادم ولی اختصاصی رو بالا زدم ؛ خیلی ناامیدم حس میکنم قبول نمیشم 😭😭 خدایا خواهش میکنم معجزه کن و کمکم کن قبول شم 😭مهر ماه ۱۴۰۴ بعنوان معلم پایه سوم در مدرسه غیرانتفاعی استخدام شدم و ۱۶ تا شاگرد گوگولی دارم 🥹😍
یکی تعریف میکرد پیش دعا نویس بوده گروهی میرفتن یه خانم گفته طلا هام گمشده اینم گفته ناراحت نباش پیدا میشه ولی بعد از اینکه رفته به این شخص گفته طلا هاش رو جاری برداشته ولی من نمیتونم بهش بگم
یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو
من ی پسریو میخواستم پارسال پسره منو ولکرد روانی شدم ۴۰ میلیون رفتم تو خرج دعا نویس آخرشم نتیجه ندیدم باید خیلی قوی پیدا کنی قوی هم آدم میترسه اذیتت کنن🤦🏻♀️