2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس اقیانوس با ی قایق که اسمونش خاکستری باشه  

اینم خوبه

اما راهی که بی پایانه بهتره

دریارو با قایق بیشتر با تنهایی میشناسن نه بی پایان بودنش

البته این نظر منه ونظرشما کاملا محترمه

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم

البته بستگی به رمان داره ولی این بنظر ی جاده کوتاهه اسم کتاب هم روشه سرنوشت بی پایان پس باید ی چیزی انتخاب کنی که حالا حالاها به اخرش نرسی و دید نداشته باشی پس اقیانوس بهتره ی اقیانوسی که حاشیه نداشته باشه ساحل دیده نشه و ی قایق کوچیک چرا قایق کوچیک چون داستان  در برابر سرنوشتش که بزرگ و گمشده اس کوچولویه  

آره خودمم فکر کردم ولی اگه ننویسم هم اون گوشه خیلی خالی میشه چی بنویسم جاش؟؟؟!!!

من تا اونجایی که رمان نتی خوندم دیدم اونجا اسم نویسنده رو میزنن 🤔🤔🤔

اما بقیه چیزاش اوکیه

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️
من تا اونجایی که رمان نتی خوندم دیدم اونجا اسم نویسنده رو میزنن 🤔🤔🤔 اما بقیه چیزاش اوکیه

خوب همه طرح ها یکی نیست و بر اساس نظرخودمون پیش میره 

یعنی نویسنده فقط به من اسم خودشو کتابشو داده گفته بقیش با خودت

خوب همه طرح ها یکی نیست و بر اساس نظرخودمون پیش میره  یعنی نویسنده فقط به من اسم خودشو کتابشو ...

درسته 

اما من تو سایت نود هشتادیا اگه اشتباه نگم 😂

رمان خوندم همشون به همین صورته فقط اسم نویسنده رو اونجا سمت چپ نوشته 

بهترم هست به نظرم من الان اسم نویسنده رو ندیدم 

الان که دقت کردم دیدم نوشته 

حالا بازم فکر کن ببین کدوم کار بهتره 

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️