2777
2789
عنوان

سلام سلام 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 29 پست
پاشو دخمل تنبلی نکن نبینم با ارایش بخوابیاااا

😫😫😖😖

پای تو موندم تا تهش     پای تو موندن سخت بود                 ♻️🎈🥰🥳🤩😷😈👻🙌🤜👄💄👧🏻💅🏻💃👑🐶🦄🐥🐣🐟🍁🌑🌈🌎🌧🥥🌽🍭🥃🎭🎀🎉💙💚💛🧡❤️💜♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای من روز خوبی بود 

یه خبر عالی شنیدم 😍

یه ناهار خوشمزه خوردم(مدیونید فک کنید شکموام)🍖

یه مهمون عالیم داشتم🤵

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
برای من روز خوبی بود  یه خبر عالی شنیدم 😍 یه ناهار خوشمزه خوردم(مدیونید فک کنید شکموام)🍖 ی ...

وای چ عالی

در لحظه حال ک زندگی کنیم هیچ گونه درد و رنجی وجود ندارد

خدایا شکرت

الهی ک همییییشه خبرهای عالی بشنوی دوست من

وای چ عالی در لحظه حال ک زندگی کنیم هیچ گونه درد و رنجی وجود ندارد خدایا شکرت الهی ک همییییشه خبر ...

ممنون گلی همچنین

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید