2777
2789
لاپراسکپی کردم ؟منم تبلیم شدید بود لاپراسکوپی کردم 

حالا بچه داری؟ 

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با پریود منظم 9 ساله منتظرم  حتما دکتر رو سفت و سخت پیگیری کن

ا تو که خیلی وضعیتت بهتره از امسال من که پریمونم نامنظمه دکتر چی میگه بهت ؟

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
من با پریود منظم 9 ساله منتظرم  حتما دکتر رو سفت و سخت پیگیری کن

عزیزم شوهرت سالمه؟؟ منم هشت ساله منتظرم میخوام برم سراغ آی یو آی و ای وی اف

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
منم تنبلی تخمدان دارم و استروژن و پروژسترون میخورم و پریود میشم و فعلا بچه نمیخوام به نظرتون بچه دار ...

خدا خیرت بده از امشب اقدام کن 

ا تو که خیلی وضعیتت بهتره از امسال من که پریمونم نامنظمه دکتر چی میگه بهت ؟

دکتر اصلا اعتماد ندارم. برا چکاب میرم 

اما درمان نازایی نه 

چونکه خیللللی دویدم و با دکتر ب نتیجه نرسیدم

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

خدا خیرت بده از امشب اقدام کن 

آخه تا پنج شش سال بچه نمیخوام 

از ۱۷ سالگی پریود نمیشم فوق تخصص غدد هم گفته فقط با آی وی اف میتونم بچه دار شم ولی میترسم اونم جواب نده

درسته اینجا مجازیه ولی دل آدماش واقعیه... نشکنیمش
دکتر اصلا اعتماد ندارم. برا چکاب میرم  اما درمان نازایی نه  چونکه خیللللی دویدم و با دکت ...

تو دیونه ای دختر یعنی چی اعتقاد ندارم خب باید تلاشتو بکنی دیگه 

عزیزم شوهرت سالمه؟؟ منم هشت ساله منتظرم میخوام برم سراغ آی یو آی و ای وی اف

طبق آخرین بار ک چهار سال پیش آزمایش داد آره سالمه 

ولی من محض محکم کاری بهش عسل و سیاهدونه و همین دارویی ک خودم میخورم میدم

آخه تا پنج شش سال بچه نمیخوام  از ۱۷ سالگی پریود نمیشم فوق تخصص غدد هم گفته فقط با آی وی اف می ...

مغز خر خوردی به قرآن مطمئنی حتما چهار پنج سال دیگه بچه دار میشی اقدام کن حداقل اگه گرفت که شکر خدا اگرم نگرفت حداقل زمانو از دست ندی برای درمان 

تو دیونه ای دختر یعنی چی اعتقاد ندارم خب باید تلاشتو بکنی دیگه 

خیلی تلاش کردم و هزینه کردم 

فایده نداشت 

مغز خر خوردی به قرآن مطمئنی حتما چهار پنج سال دیگه بچه دار میشی اقدام کن حداقل اگه گرفت که شکر خدا ا ...

ای بابا نگران شدم 

باشه مرسی 

درسته اینجا مجازیه ولی دل آدماش واقعیه... نشکنیمش