2777
2789
عنوان

چقدر زود قضاوت میکنین !!!!!!

239 بازدید | 30 پست
هروقت اینجا تاپیک میزنم همه میگن دروغ میگی و گزارش میزنن ....باید فیلم بدم از همون صحنه تا بفهمن......تاپیک قبلی همه گفتن دروغ میگی خدا بزنه به کمرت واقعا متاسفم من واقعا تو اون شرایط قرار گرفته بودم هیچکس درکم نمیکنه متاسفانه اونقدر بی پناهم اونقدر بی کس و تنهام که میام تو اینترنت مشکل رو میگم یعنی کسی ندارم بهش بگم همش یا از ۴ تا آدم تو خیابون کمک میگیرم یا از نی نی سایت سوال میکنم بعد بعضیا میگن خدا بزنه کمرت دروغگو ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چی گفتی؟

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
مشکلت چیه

تاپیک قبلی گفتم مشکلم حل شد ولی بعضیا خیلی دلم رو شکستن با حرفاشون ....خب من یک دختر بی پناهم عزیزای دل پدر مادرم اینجا نیستن ....کسی نداشتم بیاد دنبالم شهر غریبم ..خونه پذذر بزرگ مادربزرگم زندگی میکنم

هرکاری میکنی بکن... ولی از 4 تا ادم تو خیابون کمک نگیر... جیزه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

از دوس پسرت ترسیدی ؟ کاریت نداره بابا مگر اینکه واقها مریض باشه

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

چی گفته بودی مگه 

منم ی بار  میخاستم بمیرم‌تاپیک زدم ک چی ب سرم اومده کلی مسخرم کردن ک اره از رو فیلمای امریکایی و اینا این صحنه رو داری تعریف میکنی 

خلاصه که بیشعور_نباشیم#  

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍