2777
2789
عنوان

خانوم خوشگلایی که حس میکنن زندگی و رابطشون رو به سردی رفته بیان اینجا🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 251513 بازدید | 5706 پست
پری جون دست بچه را خودت از ساق دست سفت بگیر به بچه اعتماذی نیست من هنوزم با اینکه پسرم عاقل اعتماد ن ...

ممنون ازنظرت عزیزم. یه دوره اگه میگرفتم خودشومیکوبیدوسط خیابون نمی اومد.دستشومیگرفتم گریه ودادوفریادراه می نداخت.قبلاخیلیی بدقلق بودواقعاروانیم میکردالان خیلی خیلی اروم شده خیلی ام باادبتروارومترازخیلی ازبچهایی که میبینم مشکل اینه من کم حوصله شدم.بایدازفرداتموم تلاشموبکنم💪مثلاوسواس گرفتم که قدماشومحکم برمیداره همش توااتاق باشم این حسودارم بعددادمیزنم میگم قدماتواروم بردارمیگه مامان به خدانشسته بودم.تابلندمیشه بازی کنه میگم بشین سروصدانکن.یاباعروسکاش حرف میزنه میگم صحبت نکن خیلیی کم طاقت شدم.حالابه امیدخداازفردادرستش میکنم

ممنون ازنظرت عزیزم. یه دوره اگه میگرفتم خودشومیکوبیدوسط خیابون نمی اومد.دستشومیگرفتم گریه ودادوفریاد ...

اره واقعا از تعریفت پیداست خیلی کم حوصله شدی باید بیشتر هواست باشه با ادامه رفتارت دوباره لجباز و بذقلق میشه.

زوم دوربینتو از روش بردار سعی کن خیلی نبینیش توی خونه.

واقعا که بچه داری کار خیلی سختی هست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

با اجازه گلبوته جون 

بچه ها تا گلی جون لیست را اماده میکنه برای هفته های بعد 

این هفته با توجه به پیامهای اخیر مشکل من مشکل ژینویی پری جون و... بیایم در مورد رفتار بچه ها با هم صحبت کنیم و تجربه هامون را در اختیار هم بذاریم اونهایی هم که بچه ندارن از تجربه بقیه استفاده کنن و اگر هم نکته ای بلد هستن بهمون بگن

پس موضوع بحث این هفته

با بچه هامون چه رفتاری میکنیم

وقتی دارن سر و صدا میکنن

وقتی حزف بد میزنن

وقتی دم جیغ و گریه دارن

وقتی لجاجت میکنن

یا وقتی خودمون حوصله نداریم

اخخخ وسط مهمونی وقتی کانالشون عوض میکنن و دیگه حرف نمیخونن

یا حتی سرگرمیهاشون توی خونه چی هست.

بیایم این پرونده که از همه سخت تر هست را ببندیم برای همیشه

💣💣💣😱😱🌹🌹🌹🌹😘

با کودکم چطور رفتار کنم

من دقیقامثل شماهستم شدیداسردشدم ودایم قهرمیکنم وبشدت عصبیم وخجالتم میکشم رفتارموعوض کنم یاحرفای قشنگ بزنم

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 با اجازه گلبوته جون  بچه ها تا گلی جون لیست را اماده میکنه برای هفته های بعد&n ...

خیییلی عالیه واقعا این موضوع خیلی لازم بود.ممنون از پیشنهادتون شمپلوس جان.

خدایاااا شکرت
سلام مرسی عزیز آره میزنم با وجود نرم کننده باز نمیشه شامپو ضد ریزش مو گرفتم 120 شامپو برنج سرم مو می ...

از ریشه موهاتو محکم و مقاوم کن.

من قرص زینک پلاس خوردم و راضی بودم.

شما هرچقدرم پول شامپو و ماسک و...بدی وقتی ریسه مو سسته با ریزش رو داری.

پروتیبن بخور و  ویتامین و مینرال هایی مثل زینک که ریسه مو محکم بشه ریزش نداشته باشه.

شامپو و ماسک خوبم بذار.

این نیز بگذرد...                                                       

سلام وقتتون بخیر. 

من بچه ندارم شمپلوس جان اما پیشنهاد خوبی دادین به درد ماهم در آینده میخوره مسلما. 

❌❌❌

میدونم بحث هفتگی هست و نباید مشکلم رو بگم منتها چند روزه ذهنم رو درگیر کرده. عذر میخوام که بی نوبت درموردش صحبت میکنم ❤️

بچه ها من خیلی آشفته م. خیلی خودمو بد حس میکنم. دارم خیلی تلاش می‌کنم برای تغییر دادن این حس. 

اما شب با همین حس منفی میخوابم و صبح باهمین حس بیدار میشم.کل شب خواب آشفته میبینم. 

خواب هایی که اصلا معنی هم ندارن. 

مثلا پریشب خواب دیدم شوهرم با زن دیگه ای بود. داشتم وسایلمو جمع میکردم که جدا بشیم. تند تند وسایلمو می‌ریختم تو کیفم و گریه میکردم 

دیشب خواب دیدم شوهرم هررچی از دهنش درمیاد بهم میگه. تو خواب بهم میگفت چاق و بدهیکل و زشت و.. 

حالا جالبه من قدم 170 و وزنم 58 هست و اتفاقا جز لاغر ها محسوب میشم! 

نمیدونم چراا این خواب هارو میبینم. 

رفتار شوهرم باهام معمولیه و مثل همیشه. صبح میره سرکار و شب میاد باهم غذا میخوریم و فیلم می‌بینیم و میخوابیم. دعوایی هم نداشتیم 

بچه ها من واقعا حالم بده. انگار هی قراره یه خبر بد بشنوم. دائما ته دلم داره شور میزنه

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

خونه م چند روزه بهم ریخته س کلا. نه به خودم رسیدم نه به خونه نه به درس

نمیدونم چمه.. شاید استرس باشه. 

تو این ماه خیلی فشار رومونه.هم فشار مالی هم چیزای دیگه. 

مثلا تو این ماه باید خونه پیدا کنیم، تخلیه کنیم 

از طرفی وسط این همه کار و اسباب کشی که بار اولم هست و من اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم، کنکور هم دارم. 

استرس کنکور خودش داره جونمو به لبم میرسونه. 

اگه بدونید خونه چه آشفتگی داره. دیشب شوهرم برای بار اول گفت خانوم خونه، ببین خونه چه خبره

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
سلام وقتتون بخیر.  من بچه ندارم شمپلوس جان اما پیشنهاد خوبی دادین به درد ماهم در آینده میخوره ...

منم گاهی اینجور حسها سراغ میاد.وقتی میبینم بیش از حد داره ازم انرژی میگیره، میشینم یه گوشه فقط فکر میکنم و با خودم حرف میزنم که چته چی شده چرا این احساس رو داری؟ خلاصه اگه علتی باشه پیدا میکنم،نباشه یه دوقطره اشک میریزم و چند تا ذکر میگم و اتفاقا پرانرژی تر شروع میکنم به انجام کارام.

برای اینکه اون حس بد رو ضعیف کنم.خیلی وقتا جواب میده برای من.

این نیز بگذرد...                                                       
منم گاهی اینجور حسها سراغ میاد.وقتی میبینم بیش از حد داره ازم انرژی میگیره، میشینم یه گوشه فقط فکر م ...

اره اینجوریه که بیش از حد انرژی میگیره و کلا غم بی سببی هست

فقط دلم میخواد زار زار گریه کنم

اره اینجوریه که بیش از حد انرژی میگیره و کلا غم بی سببی هست فقط دلم میخواد زار زار گریه کنم

یه ربع وقت بذار فکر کن و گریه کن.

بعد هم برای هرکدوم از کارهایی که ذهنتو مشغول کرده یه صفحه بنویس.مثلا اسباب کشی داری بنویس چیکارا باید انجام بدی.ذهنت نظم میگیره و متوجه میشی انقدرها هم سنگین نیست.یه آرامش و خیال راحتی خاصی به آدم میده.

بعد با انگیزه و انرژی زیاد شروع کن.

این نیز بگذرد...                                                       

✅✅✅✅✅✅✅

سلاااااام سلاااااام به ملکه های موفق و مهربون قصه گلوبته جون ☺️😍

امیدوارم که همیشه حال دلتون خوب باشه با وجود وروجکاتون 😍😍😍

گزارش دیروز من 😍

صبح بیدار شدم دیدم همسری نیست رفته سرکار ☹️ همونجا رو تخت زنگ زدم و خودم رو لوس کردم که چرا چشمامو باز کردم پیشم نبودی 🙄 کلی حرفه‌ای عاشقانه زدیم 😍😉رفتم  صورتم رو شستم که دیگ نگم مریناز جون یموقع ناراحت نشن 😬

بعدش به خودم رسیدم و پسری خواب بود صبحانه تنهایی خوردم و رسیدم به خونه 

کف آشپزخونه رو کاملا با دامستوس و دستکش و پیش بند تمیز کردم 😍 برررررق میزو درهای کابینت رو هم همینطور و گازکه تمیز بود بازم یه دستی کشیدم با کاشی ها چون تمیز بود اینا اصلا وست نگرفت اما کف آشپزخونه چرا به همین دلیل دیگ فرشکش رو جمع کردم با اینک هوشمل بود اما چشمامو بستم و گفتم باید اینجوری باشه تا طبق برنامه بخوام پیش برم 😍

بعدش ظرف هایی ک کثیف سدگ سینگ رو شستم 

ناهار با پسری خوردیم میوه هم خوردیم حلقه زدم 😍😍😍 خیلی پهلو هام آب شده طبق گفته همسری 😍

با پسرم کلی بازی کردیم و میوه خوردیم بعدش دیدم همسرم اومد از سرکار 😍😍😍 گفت واااای آشپزخونه چقد برررررق میزنه چشمام رو ببندم داره اذیت میکنه 😄😄😄😄

منم کلی دلبری کردم 🤗🤗🤗

بعد باهم میوه خوردیم و پسرم رو مامانم برد بالا با سوگند بازی کنن سه تایی 😍

ما دوتا خلوت کرده بودیم خیلی وقت بود این فضای دونفره رو کار اجازه نمی‌داد بعدم رفتن مغازه 

و منم رفتم خرید لباس زیر 😍😍😍😍

کلی خریدم جینگولی مینگولی😍

آخر شب همسرم میگفت چرا برا من جوراب نخریدی منک همیشه برات میخرم 🙄🙄😄😄😄😄

منم گفتم خب همیشه خودت میگیری گفت دوس دارم تو برام بخری 🙈

دیده گرون گرون میخرم خوشش اومده 😄😄😄 قبلا میگفت خودم میخرم چون همیشه گرون بر میداشت من ارزون 😑😑😑😑

پسرمم در طول روز کلی شیطنت داره 

وقتی گریه میکنه و چیزی میخواد بهش میگم متوجه نمیشم چی داری میگی مامانی آروم باش گریه نکن حرف بزن 

وقتی چیزی رو از لجبازی میخواد میگم اجازه نیست و الان قبل هرکاری ک فکر میکنه بده میگ مامانی اجازه هست منم رو یه سری از کارها ک خیلی بدنیست اجازه میدم شیطنت کنه و یوقتایی عصبی میشم نکه نشم ولی سرش داد نمیزنم میگم من عصبیم از جلوی چشمام برو کنار کوروش زود باش برو 

فسقلکمم با پاهای کوچولوش بدو بدو میره رو مبل و خودشو ناراحت نشون میده بعدم میگم مامانی چلا عشبی شدی چلاااا😄😄😄😄😄 میخووووررررمششششش دیگ عصبی نیستم و بوسش میکنم و براش توضیح میدم آخرش میگ بهم بی‌شعور 🙄🙄🙄

از بچه تو خیابون یاد گرفته

خداروشکر لکنت پسرم خیلی خوب شده منم دارم روش خیلی کار میکنم 😍

طولانی شد عدز میخوام ☺️☺️❤️❤️❤️

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩
سلام سودابه خوشگلم الهی قربونت بدم من راستش سودابه  من دارم تغییر میکنم آروم شدم دارم سعی میکنم ...

سلام تکتا جان 

همه حرفه‌ای ما دوستات رو مخصوصا گلبوته عزیز که واقعا داره برات برای بار سوم میگه رو گوش کن با جوووون و دل

ببین عزیزم حرفه‌ای مارو برای خودت چکیده بردار و یاعلی بگو و زندگیت رو به دستت بگیر 

تکتا دیگ هیچ کس کمکت نمیکنه این فرصت آخر رو از خودت نگیر 

موفق باشی 👍

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩
ته دیگ امشب من 😊

😍😍😍😍😍😍 اوووووففففف کشتی منو که عزیزدلم ☺️☺️

عشق# ته دیگ 😍😍😍

باید دست به کار بشم برای دیزاین ته دیگ 😍

میخرم قالبشووووو😍😍😍😉😉😉

میشه یه خواهشی کنم ازت و گلویته جونم 🤗🤗🤗

شما چون ملکه ی ما ملکه ها هستین شبها از دیزاین غذا تون و ته دیگ هاتون و توضیحاتش برامون عکس بفرستین 😍😍😍🙏🙏🙏🙏🙏

خیلی لطف میکنین اگ قبول میکنین و کلی ثواب 😍😍😁😁😁😁😁💖💖💖😘😘😘