✅✅✅✅✅✅✅
سلاااااام سلاااااام به ملکه های موفق و مهربون قصه گلوبته جون ☺️😍
امیدوارم که همیشه حال دلتون خوب باشه با وجود وروجکاتون 😍😍😍
گزارش دیروز من 😍
صبح بیدار شدم دیدم همسری نیست رفته سرکار ☹️ همونجا رو تخت زنگ زدم و خودم رو لوس کردم که چرا چشمامو باز کردم پیشم نبودی 🙄 کلی حرفهای عاشقانه زدیم 😍😉رفتم صورتم رو شستم که دیگ نگم مریناز جون یموقع ناراحت نشن 😬
بعدش به خودم رسیدم و پسری خواب بود صبحانه تنهایی خوردم و رسیدم به خونه
کف آشپزخونه رو کاملا با دامستوس و دستکش و پیش بند تمیز کردم 😍 برررررق میزو درهای کابینت رو هم همینطور و گازکه تمیز بود بازم یه دستی کشیدم با کاشی ها چون تمیز بود اینا اصلا وست نگرفت اما کف آشپزخونه چرا به همین دلیل دیگ فرشکش رو جمع کردم با اینک هوشمل بود اما چشمامو بستم و گفتم باید اینجوری باشه تا طبق برنامه بخوام پیش برم 😍
بعدش ظرف هایی ک کثیف سدگ سینگ رو شستم
ناهار با پسری خوردیم میوه هم خوردیم حلقه زدم 😍😍😍 خیلی پهلو هام آب شده طبق گفته همسری 😍
با پسرم کلی بازی کردیم و میوه خوردیم بعدش دیدم همسرم اومد از سرکار 😍😍😍 گفت واااای آشپزخونه چقد برررررق میزنه چشمام رو ببندم داره اذیت میکنه 😄😄😄😄
منم کلی دلبری کردم 🤗🤗🤗
بعد باهم میوه خوردیم و پسرم رو مامانم برد بالا با سوگند بازی کنن سه تایی 😍
ما دوتا خلوت کرده بودیم خیلی وقت بود این فضای دونفره رو کار اجازه نمیداد بعدم رفتن مغازه
و منم رفتم خرید لباس زیر 😍😍😍😍
کلی خریدم جینگولی مینگولی😍
آخر شب همسرم میگفت چرا برا من جوراب نخریدی منک همیشه برات میخرم 🙄🙄😄😄😄😄
منم گفتم خب همیشه خودت میگیری گفت دوس دارم تو برام بخری 🙈
دیده گرون گرون میخرم خوشش اومده 😄😄😄 قبلا میگفت خودم میخرم چون همیشه گرون بر میداشت من ارزون 😑😑😑😑
پسرمم در طول روز کلی شیطنت داره
وقتی گریه میکنه و چیزی میخواد بهش میگم متوجه نمیشم چی داری میگی مامانی آروم باش گریه نکن حرف بزن
وقتی چیزی رو از لجبازی میخواد میگم اجازه نیست و الان قبل هرکاری ک فکر میکنه بده میگ مامانی اجازه هست منم رو یه سری از کارها ک خیلی بدنیست اجازه میدم شیطنت کنه و یوقتایی عصبی میشم نکه نشم ولی سرش داد نمیزنم میگم من عصبیم از جلوی چشمام برو کنار کوروش زود باش برو
فسقلکمم با پاهای کوچولوش بدو بدو میره رو مبل و خودشو ناراحت نشون میده بعدم میگم مامانی چلا عشبی شدی چلاااا😄😄😄😄😄 میخووووررررمششششش دیگ عصبی نیستم و بوسش میکنم و براش توضیح میدم آخرش میگ بهم بیشعور 🙄🙄🙄
از بچه تو خیابون یاد گرفته
خداروشکر لکنت پسرم خیلی خوب شده منم دارم روش خیلی کار میکنم 😍
طولانی شد عدز میخوام ☺️☺️❤️❤️❤️